Venom: Zehirli Öfke bundan 3 yıl önce yine ekim ayında vizyona girmişti. Çizgi roman sevenlerin asla kaçırmaması gereken filmin ikincisi: Venom: Zehirli Öfke 2 bugün itibariyle vizyonda. Oyuncular arasında yine Eddie Brock/Venom rolüyle Tom Hardy, Anne Weying rolüyle Michelle Williams, Carnage rolüyle Woody Harrelson bulunuyor. 

İlk Haftadan Gişe Rekortmeni Oldu

Orijinal adı Venom: Let there be Carnage filmi için beklentiler en başından beri oldukça yüksekti. İlk filmden daha da iyi olacağı yönünde düşünülüyor. Filmin ilk eleştirileri ise gayet iç açıcı. ABD’de 1 Ekim’de çıkış yapan Venom 2, daha ilk haftasından en iyi çıkış yapan 4. film olma ünvanını kazandı. Bu gidişle ilk filmi de geride bırakacağı düşünülen bir kazanç elde etmeyi de başardı. 

Filmin konusuna gelecek olursak gazetecilik yapan Eddie Brock, Venom yaratığı ile bir bütün haline gelmiştir, vücudunu paylaşmaya başlamıştır. Normal hayatında sıradan bir gazeteciyken bazı zamanlar ise yırtıcı bir yaratık haline gelir. Venom sürekli bir savaşma ve öldürme eğilimindeyken Eddie Brock ise eski hayatını istemektedir. Bu filmde de cezaevinden kaçan Cletus Kasady ve Shriek, Venom ile mücadele ediyor. 

Venom 2 hakkındaki bir başka haber ise The Matrix Resurrections ile aynı yerde çekilmesi. Hatta bir aksiyon sahnesi için aslında The Matrix’e ait olan helikopterleri kullanmışlar. Arkada havalandığı görülen helikopterler The Matrix’te olacak mı acaba? Aralıkta çıkması planlanan filmi de heyecanla bekliyoruz. Fakat çekimlerin ortak alanda yapılması Venom’a katkı sağlamamış. Genellikle bölgeyi Matrix ekibi yönetmiş ve yer bulmada biraz sıkıntı çekmişler. 

Diğer ilginç bir bilgi ise Venom 2’nin yönetmeni hakkında. Yönetmen Andy Serkis aslında bildiğimiz Gollum. Yüzüklerin Efendisi serisindeki Gollum karakteriyle bildiğimiz oyuncu şimdi karşımıza Venom: Zehirli Öfke 2 filminin yönetmeni olarak çıkıyor. İlk filmi izlememiş olan okuyucularımız Venom: Zehirli Öfke filmine Netflix’ten erişebilirler. 

Gişe rekortmeni olan bu yapıtı özellikle çizgi roman severler, macera ve aksiyon severler kaçırmasın. Sinemalar heyecanla doluşsun. Venom’un ilk filmini beğenmiş miydiniz? Devamı hakkında umutlarınız ne yönde? Sizce çok mu abartıldı yoksa gerçekten güzel bir film bizi bekliyor olabilir mi? Yorumlarınızı aşağıya bırakmayı unutmayın.

Daha fazla sinema ve çizgi roman içeriği için Excalibur Clan’ı takipte kalın!