Cadılar bayramı etkinlikleri genelde kasım ayında son bulacak. Hala katılım göstermek için şansınız var! Yaşayanlar ve ölüler dünyası arasındaki perdenin en ince olduğu büyük geceden sadece birkaç gün uzaktayız. Korku oyunlarının yanı sıra başka türden oyunların da bu sayede ürkütücü bir havaya bürünmesi ayrı bir güzel tabii ki. Hem korkunç hem de daha sevimli oyunların cadılar bayramı oyun etkinlikleri listesini sizler için bir araya getirdik. Kendinize uygun seçeneği bulacağınızı umuyoruz.

Call of Duty Warzone/Black Ops Cold War: The Haunting

19 Ekim ile 2 Kasım arasında süregelen oyun ürkütücülük konusunda oldukça iyi. Call of Duty’nin 6. sezonu cadılar bayramı ile çakışıyor. Yeni sezonun bir parçası olarak da hem Warzone hem de Black Ops Soğuk Savaşı, The Haunting temalı etkinliklere ev sahipliği yapıyor. Bu sefer kasabadaki yeni katil çığlık serisinden tanıdığımız ghostface.  

Fortnitemares 2021

Fortnitemares 2021 için tekrar geri döndü. Bu sefer mağazada birkaç klasik korku ikonları da bizi bekliyor. Frankenstein’ın canavarı ve Universal Monsters setinin bir parçası olan Mumya da ikonik yaratıklar arasında yer alıyor. Kartlar ters çevrilerek yeni yaratıklar ortaya çıkacak. Sıradakinin kim olduğuna dair ipuçları almak için diğer kartların arkasına bakmanız gerekiyor. Hala 1 Kasım’a kadar vakit var!

Sea of Thieves: Fury of the Damned

Sea of Thieves her zaman cadılar bayramı için elinden gelenin en iyisini yapıyor. Bu yıl lanet olayın öfkesi sizi Sintine Sıçanlarına iyilik yapmakla görevlendiriyor. Tabii bu iyilikler bir iskelet kalesini temizlemek veya iskelet gemilerinden oluşan bir armadayı yıkarak ölümsüzleri üzecek şeylerden oluşuyor. Bu iyilikleriniz sayesinde cadılar bayramı temalı kostümler, evcil hayvanlar ve dahasını alabileceksiniz. 4 Kasım’a kadar elinizden gelenin en iyisini yapın!

Pokemon Unite Halloween Etkinliği

Ücretsiz oynanabilen arena savaşı Pokemon Unite, her yere balkabakları atarak Cadılar Bayramı’nı kutluyor. 10 Kasım tarihine kadar Mer Stadyum savaşlarında balkabaklarıyla savaşacaksınız. Amaç daha fazla balkabağı toplayarak ödüller kazanmak. 

Sayılı gün kalmışken bu özel etkinlikleri sakın kaçırmayın! Özellikle balkabaklarını, kostümleri, şekerleri, canavarları ve hayaletleri seviyorsanız bu etkinlikler tam size göre! Kimler bu pazar günü heyecanlı? Sayımızı görelim! 

Daha fazla oyun içeriği için Excalibur Clan’ı takip etmeye devam edin. Blog yazılarımızı kaçırmayın!