Call Of Duty 2023’ten Yeni Görüntüler…

Call of Duty: Modern Warfare 3’ten ilk ekran görüntüleri internet ortamında çoğu kişi tarafından paylaşıldı. 

Call Of Duty 2023’ten Yeni Görüntüler kare olduğu öne sürülen birkaç ekran görüntüsü internette çoğu kullanıcı tarafından paylaşıldı. Yayınlanan görsellerin kaliteleri düşük olsa da çoğu kullanıcı tarafından gerçek olduğu öne sürüldü. Çünkü Activision, bu görsellerin yer aldığı tweetler için telif hakkı ihlali bildiriminde bulundu.

Oyunla ilgili henüz resmi bir duyuru yapılmadı ancak Call of Duty: Modern Warfare 3 olarak oyuncuların karşısına çıkmasını bekliyoruz. Görüntülerde güncellenmiş Terminal ve Scrapyard haritalarını görüyoruz. Bu da bir sonraki oyunun Call of Duty: Modern Warfare 2’den mekanlar içereceği yönündeki söylentileri doğruluyor.

Call of Duty: Modern Warfare 3’ten alınan ilk ekran görüntüleri, internet ortamında birçok kişi tarafından paylaşıldı. Öne sürülen iddialara göre, bu görüntüler Call of Duty’nin 2023 versiyonundan alınmış olabilir. Paylaşılan görsellerin kalitesi düşük olsa da, birçok kullanıcı tarafından gerçek olduğu düşünüldü. Bu düşüncenin arkasında ise Activision’un bu görsellerin yer aldığı tweetler için telif hakkı ihlali bildiriminde bulunması yer aldı.

Şu anda oyunla ilgili resmi bir duyuru yapılmamış olsa da, Call of Duty: Modern Warfare 3 olarak bir sonraki oyununun oyuncuların karşısına çıkmasını bekliyoruz. Görüntülerde, güncellenmiş Terminal ve Scrapyard haritalarının yer aldığı görülüyor. Bu da bir sonraki oyunun Call of Duty: Modern Warfare 2’den mekanları içereceği yönündeki söylentileri doğrular nitelikte. Oyunseverlerin heyecanla beklediği yeni Call of Duty oyunuyla ilgili daha fazla bilgi ve resmi duyuruları beklemekteyiz.