Steam'de İndirime Giren Oyunlar

27 Nisan 2021

Steam'de İndirime Giren Oyunlar

Her ay onlarca oyunda indirime gidilen Steam’de Nisan 2021 itibariyle pek çok farklı oyunda yine indirim uygulandı. Yeni bir oyun almak için indirimleri bekleyen oyunculara kaçırılmayacak fırsatların sunulduğu oyun indirimleri için listeye göz atabilir ve beğendiğiniz oyunu indirimli fiyatlar ile satın alabilirsiniz.

Steam'de İndirime Giren Oyunlar Nelerdir?

Beyond: Two Souls

Ayın en çok dikkat çeken oyunlarından bir tanesi olan Beyond: Two Souls, en çok indirim yapılan oyunlar arasında. 70 TL etiket fiyatına sahip olan oyunda, yüzde 50 oranında bir indirim yapılmış. 35 TL ile satın alınabilecek oyun için üstelik özel paketler ve koleksiyonlarda da yine yüzde 21'e varan indirimler mevcut. Oyunun en dikkat çeken detaylarından bir tanesi ise Türkçe ara yüz ve altyazı desteğinin de sunuluyor olması.

Stronghold Crusader 2 Ultimate Edition

Popüler oyunun ultimate moduna sahip olmak isteyenler için sunulan bu indirim seti 115 TL yerine 23 TL karşılığında satın alınabiliyor. Özellikle arkadaşlarına oyun hediye etmek isteyen kişiler için oluşturulduğu belirtilen oyunu, uygun fiyatlar ile satın alabilirsiniz.

Hello Neighbor

Oyun içi aksiyonu ile pek çok kişinin favori oyunlarından bir tanesi olan Hello Neighbor, Nisan 2021 tarihi itibarıyla indirime giren oyunlar arasında. Oyunu denemek isteyenler için fiyatın çok daha uygun hale geldiği Hello Neighbor’da yüzde 50 oranında indirim yapıldı. 25 TL karşılığında satın alınabilecek oyununun diğer versiyonlarını oynamak isteyenlere de indirim sunuluyor. Hello Secret Neighbour adlı oyun 42.66 TL, Hello Neighbor Collector's Edition ise 25,53 TL’lik etiket fiyatına sahip.

Figment

Macera türündeki Figment, tek oyunculu, basit eğlence oyunu arayanlara hitap ediyor. Farklı bölümleriyle maceranın hiç azalmadığı ve farklı oyun türlerini bir araya getiren Figment, yüzde 90 indirimi ile 3.10 TL gibi uygun etiket fiyatına sahip.

Agatha Christie - The ABC Murders

Agatha Christie’nin romanından özel olarak uyarlanan macera ve gizem türündeki oyun, ayın indirim alan oyunlarından bir başkası. Maceradan maceraya atlamak ve gizem dolu cinayetleri çözmek isteyenler 2.40 TL gibi uygun fiyat ile Agatha Christie - The ABC Murder’a sahip olabilir.

Yorum Yap

Yorum yapabilmek için öncelikle üye girişi yapmanız gerekmektedir.