Yıldız Futbolcu Josef De Souza’nın Excalibur Deneyimi!

02 Haziran 2021


Yıldız futbolcu Josef de Souza, Casper Excalibur’un daveti ile YouTube içerik üreticisi Enis Kirazoğlu’nun konuğu oldu. Yeşil sahadaki rekabetten Türkiye’deki yaşamına ve video oyunlarına olan ilgisine kadar pek çok samimi açıklamada bulunan Souza aynı zamanda futbolda olduğu gibi video oyunlarda da iddialı olduğunu izleyicilere gösterdi.

Warzone oyunlarındaki stratejisinin hayatta kalmak ve saklanmak olduğunu aktaran Josef de Souza, FPS türündeki oyunlarda rakip oyuncuların kendisini yenmelerinin sebebini de kendisine özel konfigüre edilen Excalibur E600 ile oyun deneyimine kavuşunca anladı. Güçlü bilgisayara sahip olduğu andan itibaren oyun hızının ve etki alanının daha gerçekçi daha iyi olduğunu fark eden oyunsever Souza, Excalibur ile deneyimleri sonrası “1 haftaya kalmaz en iyi oyuncu olurum. Sadece biraz pratik yapmam lazım. Excalibur gibi bir bilgisiyarda oyun oynamayı çok sevdim. Çünkü hareketler hızlı ve ayrıca çok gerçekçi.” ifadelerinde de bulunarak Excalibur E600’e de hayranlığını dile getirdi.

Bu eğlenceli videoda Josef ve Enis Excalibur'un yeni bir laptopunun yolda olduğu müjdesini vererek, bu yeni modelin ismini siz kullanıcıların belirleyeceğini duyurdu. Sen de hemen Excalibur Ankete Katıl, şıklardan sana en yakın ismi seç veya senin isim önerini bizimle paylaş! Muhteşem özellikli yeni Excalibur'un isim kahramanı sen ol!

 

Yorum Yap

Yorum yapabilmek için öncelikle üye girişi yapmanız gerekmektedir.