Casper Ürünleri Garanti Süreleri Ne Kadar?

22 Aralık 2022

Casper Ürünleri Garanti Süreleri Ne Kadar?

Casper, yüksek dayanıklılık ve kalitede sunmuş olduğu ürünlerini garanti ile desteklemektedir. Casper online mağazasından ya da yetkili satış noktalarında yapılan alışverişlerde Casper ürünleri için 2 yıllık bir garanti süresi uygulanmaktadır. 2 yıllık garanti süresi boyunca üründe yaşanabilecek olumsuzluklarda Casper, garanti kapsamında müşterilere destek sağlamaktadır.

2 yıllık garanti süresi boyunca hangi konularda destek alınabileceği, yaşanan arızaların garanti kapsamında olup olmadığı ürünün garanti sorgulaması yapılarak ya da resmi internet sitesi üzerindeki iletişim bilgileri aracılığı ile iletişime geçilerek öğrenilebilir. Standart garanti süresinin yanı sıra Casper’da ömür boyu garanti gibi pek çok farklı seçenek bulunmaktadır. Tercih eden müşteriler, belirli ürünler ile sınırlanmış olan bu tip garanti seçeneklerini de değerlendirilebilmektedir.

Casper Ömür Boyu Performans Garantisi

Casper ömür boyu performans garantisi ile Excalibur serisine sahip olanların cihazı kullandığı süre boyunca performans kaybı yaşamasının önüne geçmektedir. Casper ömür boyu performans garantisi kapsamında Excalibur ürünlerinde fan ve termal bakım, genel temizlik, genel bakım, BIOS güncellemesi, klavye ve ekran temizliği, aksesuar ve bileşenlerin kontrolleri, performans ölçümleri, fiziki ve sistemsel kontroller, risk analizi, raporlama ve güncelleme önerileri olarak bilgisayar üzerinde kapsamlı bir kontrol gerçekleştirilmektedir. Bu sayede bilgisayarda performans kaybına neden olabilecek pek çok olumsuzluk da ortadan kaldırılmaktadır. Tüm Excalibur ürünlerinde ücretsiz olarak sunulan Excalibur ömür boyu performans bakım ve garanti hizmeti, yıllar geçmiş olsa dahi kullanıcılar Casper'ın hizmetinden yararlanmasını sağlar.

Casper'ın yurt genelinde 1 saatte servis noktaları kapsamında tüm garantiye bağlı işlemler yapılabilmektedir. Casper ömür boyu performans garantisi ya da normal ürün garanti işlemlerini sizler de bu merkezler aracılığı ile yaptırabilirsiniz.

Yorum Yap

Yorum yapabilmek için öncelikle üye girişi yapmanız gerekmektedir.