Casper Bilgisayarlar Neden Windows 11 Pro’lu Bilgisayarlar ile Yenilenmeli?

20 Mayıs 2024

Casper Bilgisayarlar Neden Windows 11 Pro’lu Bilgisayarlar ile Yenilenmeli?

Teknoloji yapay zekanın getirdiği yenilikler ile her geçen gün değişirken kurumunuz bu gelişmelerin neresinde, ne kadar rekabetçi ve yenilikçi? İşte Casper bilgisayarlarınızı Windows 11 Pro’lı yeni bilgisayarlar ile yenilemeniz için nedenler ve avantajlar:

Güvenlik ve Verimlilikte Çığır Açın: Windows 11 Pro ile Tanışın

Windows 11 Pro şimdiye kadarki “En Güvenli Windows” yani sadece yeni bir işletim sistemi değil, aynı zamanda güvenliğinizi ve bilgisayarınızın verimliliğini artıran bir güç merkezi. Özellikle hibrit çalışmanın daha da yaygınlaşması ve her an her yerden internete bağlanıldığı, veri paylaşıldıgı şartlarda güvenlik konusu daha da kritik bir gündem konusu.

Windows 11 Pro ile gelen “Sıfır Güven” (Zero Trust) ilkesi, güvenlik doğrulanana kadar hiçbir kullanıcının veya cihazın hiçbir yere erişemeyeceği temeline dayanan bir güvenlik modelidir. Sıfır Güven, kimlik doğrulaması, ona göre yetkilendirme ve yeterli erişimle sınırlandırma sağlarken, siber tehditlere karşı veri korumasını üst düzeyde tutarak uçtan uca koruma sağlıyor.

Yapılan testlere göre Windows 11 Pro şirketlerin kendilerine özel uygulama ve programları ile %99.7 uyumlu çalışıyor ve bu da geçiş sonrası herhangi bir şirket uygulama ya da programının kullanımında veya çalışmasında sorunsuz bir süreç yaşanacağını gösteriyor.

Windows 10'un Destek Sonu Ekim 2025’te Risk Almayın, Windows 11 Pro’ya Geçişinizi Hızlandırın

Windows 10’un desteği 14 Ekim 2025’te sona eriyor. Desteğin sona ermesi ne gibi riskler getirir?

- Güvenlik risklerine ve siber saldırılara açık olma,
- Yeni ve gerekli güvenlik güncellemelerinin alınamaması,
- Telefonla veya canlı olarak teknik destek alamama

Bütçeleme, kurum içi karar alma ve cihaz geçiş süreçlerini göz önüne aldığımızda 14 Ekim 2025 hiç de uzak bir tarih değil. Geç kalmamak ve risk almamak adına Windows 11 Pro'ya geçiş için harekete geçmenizi öneririyoruz.

Yapay Zeka tabanlı Kişisel Asistanınız Windows’da Copilot’ı Hemen Deneyimleyin!

Casper Windows 11 ön-yüklü bilgisayarlarda sunulan yapay zeka tabanlı Windows’da Copilot ile dijital bir kişisel asistana sahip olmak artık hayal değil.

Copilot, zorlu iş yüklerinizi hafifletir, günlük görevlerinizi kolaylaştırır ve iş süreçlerinizi daha verimli hale getirir. Metinlerinizi analiz edebilir, özetler çıkarabilir, sunumlarınız için yaratıcı fikirler üretebilir, seyahat programınızı yapabiliir, satış ve pazarlama planlarınızı çıkarabilir, karşılaştırma tabloları hazırlayabilir.

Windows’da Copilot ile daha önemli işlere odaklanabilir ve küçük detaylarla vakit kaybetmekten kurtulabilirsiniz. Windows 11 Pro ile gelen bu dijital asistan, veri gizliliğine de büyük önem vererek güvenli arama ve veri paylaşımı sağlıyor.

Yenileme Zamanı Geldi: Neden Şimdi Windows 11 Pro'ya Geçmelisiniz?

Teknoloji dünyasında rekabetçi olmak yaşanan hızlı değişimlere ayak uydurmak için Windows 11 Pro'ya geçiş yapmak, Casper bilgisayarlarınız için stratejik bir yatırım. Bu güncelleme ile bilgisayarınız en yeni yazılım ve donanım uyumunu elde eder. Aynı zamanda, işlevsellik ve güvenlik konusunda da en üst düzeye ulaşır.

Windows 11 Pro’lu yeni bir Casper bilgisayar kullanımına başlamak, sadece yeni bir teknolojiye geçiş yapmak değil, aynı zamanda işlerinizi daha güvenli, hızlı ve verimli bir şekilde yürütmenizi sağlar. Hemen siz de Windows 11 Pro ile Casper bilgisayarlarınızı bugün yenileyin ve teknolojinin sunduğu imkanlardan tam olarak faydalanın.

Yorum Yap

Yorum yapabilmek için öncelikle üye girişi yapmanız gerekmektedir.