En Son Çıkan Oyunlar 2023

07 Haziran 2023

En Son Çıkan Oyunlar 2023

Geçtiğimiz dönemlerde birçok oyunun çıkışı 2023 yılına ertelenip, yeni nesil cihazları ortada bırakmıştı. 2020 yılından bu yana yaşanan durgunluk, bu yıl içinde değişiyor. İşte bu yılın taze çıkmış, Excalibur oyun bilgisayarlarıyla keyfinizi yerine getirecek oyunlar:

Minecraft Legends

Minecraft Dungeons'ın 2020'de başarılı olmasının ardından Microsoft ve Mojang bu sefer de Minecraft'ın spin-off oyununu çıkarıyor. Minecraft Legends adı verilen oyun, detaylı gerçek zamanlı stratejileri ve markanın aileye uygun yapısı ile birleşiyor.

Dead Island 2

Üç ayrı stüdyo ve 8 yıllık geliştirme sürecinin ardından Dead Island 2, 21 Nisan'da oyuncularla buluştu. Oyunun yayınlanan videolarına bakacak olursak Dead Island 2, yaşayan ölülerle mücadele etmek için size sayısız yöntem sunuyor.

Star Wars Jedi: Survivor

Fallen Order adlı oyunun 5 yıl sonrasında geçen devam hikayesini işleyen Star Wars Jedi: Survivor, Yapım İmparatorluk’un arananlar listesinde başı çeken, Cal Kestis’in hikayesini anlatıyor. Survivor için beklentiler yüksek, zira ABD’de en çok satan ikinci Star Wars oyununun devamı ve IGN’in en iyi Souls-like oyunları listesinde de ikinci sırada yer alıyor.

Redfall

Redfall, Bethesda’nın 2023’de çıkacak iki büyük oyunundan biri. Açık dünya vampir shooter ise Arkane Austin tarafından hayata geçiriliyor. Üç arkadaşınızla birlikte eski bir ada kasabası olan Massachusetts’deki Redfall’da vampirler, insan tarikat üyeleri ve sapkın vampir tanrıları ile savaşıyorsunuz.

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Nintendo, Tears of the Kingdom’a ait çok fazla şey göstermiyor ve dikkatli davranıyor; belki de Breath of the Wild’ı özel yapan şeyi korumak istiyor. Nintendo’nun şimdiye kadar gösterdiği tek şey, Link’in Hyrule’un toprakları ve üstündeki göklerin gözüktüğü seyahat sistemi.

System Shock Remake

2023'ün yapımları arasında yer alan System Shock sizi Saturn'de bulunan Citadel Station isimli uzay istasyonuna götürüyor. Oyunda isimsiz bir hacker olarak başlıyorsunuz ve amacınız istasyonu ele geçiren yapay zeka Shodan'ı yok etmeye çalışmak.

Crime Boss: Rockay City

The Game Awards 2022'nin en çılgın duyurularından biriydi. Aksiyon-FPS türünde olan yapım, Reservoir Dogs aktörü Michael Madsen, Machete'in ta kendisi Danny Trejo, Vanilla Ice gibi büyük aksiyon yıldızlarını bünyesinde barındırıyor. 90'lı yıllardaki Florida'ya uyum sağlayacak kurgusal düzlemde ilerleyen oyunda siz ve üç oyuncu, baskınlar yaparak Rockay City'nin yeraltı suç dünyasının mücadele vereceksiniz.

Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon

Bayonetta 3’ün 2022’deki çıkışının ardından, Nintendo ve Platinum Games bir kez daha bir araya geldi. Oyuncuların amacı Cereza’nın annesini kurtarmaya çalışmak olacak. Ve oyun baştan sona sesli hikaye anlatımıyla destekleniyor.

Wo Long: Fallen Dynasty

Nioh ve Ninja Gaiden'ı da geliştiren uzmanlar tarafından hazırlanan bir aksiyon oyunu olan Wo Long: Fallen Dynasty, Çin'in üç krallık dönemindeki karanlık versiyonunda geçen bir Souls-like oyunu.

Sons of the Forest

Sons of the Forest, PC’de hayatta kalma oyunlarından birinin devamı. Öncülüğünde olduğu gibi, Sons of the Forest sizi tekinsiz bir adaya atıyor ve zekanız dışında hayatta kalmak için elinize bir şey verilmiyor. Oyuncular silah ve sığınaklar oluşturup, yamyamların kurbanı olmamak için dikkatli olmalı.

Yorum Yap

Yorum yapabilmek için öncelikle üye girişi yapmanız gerekmektedir.