Excalibur G770 Detaylı İnceleme

25 Ekim 2023

Excalibur G770 Detaylı İnceleme

Oyun dünyasında bir adım öne çıkmak isteyenler için Excalibur G770, dikkat çekici özellikleriyle gözleri üzerine çekiyor. Metal tasarımından özelleştirilebilir bileşenlere, bu oyun bilgisayarı oldukça etkileyici bir seçenek oluyor. Excalibur oyun bilgisayarı seçenekleri arasında yer alan Excalibur G770, oyun ve iş deneyimini bir üst seviyeye taşıyor.

Kişiselleştirilebilir Oyun Bilgisayarı

Her oyuncunun ihtiyaçlarının farklıdır ve Excalibur G770 ile bu ihtiyacı büyük oranda karşılıyor. 12. Nesil işlemciler, en güncel ekran kartları ve lisans seçenekleri gibi yüzlerce konfigürasyon imkanını bu modelle bir arada görebiliyoruz. Bu sayede tam anlamıyla kişiye özel konfigüre edilen Excalibur oyun bilgisayarı ile istediğiniz oyun bilgisayarına sahip olabilirsiniz. Sunulan ekran kartları, RAM'ler, SSD'ler ve işlemcilerle istenilen bileşenler tercih edilebiliyor.

Metal Tasarım ve Ultra Hızlı Ekran

Excalibur G770'in metal tasarımı sadece 23 mm incelik ve 2 kg hafiflikle kullanıcıların hizmetinde yer alıyor. Böylece hem şık hem de sağlam bir yapıya sahip olabiliyor. Bunun dışında, 144Hz yenileme hızına sahip olan ekranıyla bu dizüstü bilgisayar, oyunlarda daha akıcı bir deneyim yakalamayı sağlıyor. Özellikle rekabetçi oyunlardaki performansını artırma noktasında Excalibur G770 sizlere büyük oranda yardımcı oluyor.

Anti-glare Teknolojisiyle Konforlu Oyun Deneyimi

Excalibur oyun bilgisayarı seçeneği, parlak ışıklı ortamlarda bile ekrandaki görüntü netliğini koruyan Anti-glare teknolojisiyle Windows 11 Pro'nun yüksek uyumluluğu ile bir araya getiriyor. Böylelikle gözlerinizi yormadan işlerinizi yerine getirebilmeniz mümkün oluyor.

Akıllı Turbo Soğutma Sistemi

Laptoplardaki ısınma problemi, Excalibur G770 ile son buluyor. Bu model, akıllı turbo soğutma sistemiyle kullanıcılara yüksek soğutma performansı sunuyor. 3 termal bakır boruya sahip olan model, 2 akıllı turbo fan, 82 fan yaprağı ve 0.3mm fan bıçağıyla yüksek soğutma imkanı sunuyor. Aynı zamanda istenilen zaman açılabilen bu turbo fan modu, kullanıcıların sessiz bir kullanım elde etmesine de imkan tanıyor.

RTX Farkıyla Yüksek Performans

NVIDIA'nın yeni AMPER platformuna sahip RTX3000 serisi ekran kartlarıyla donatılabilen bu model, oyun deneyimini yeni bir boyuta taşımaya olanak sağlıyor. Eski modellerden %60 oranında daha fazla performans elde etmeyi sağlayan RTX3000 serisi kartlar, kullanıcıların pek çok işinde yüksek performans elde etmelerini sağlıyor. Oyuncu monitörü seçenekleriyle de bu grafik kartlarının en iyi performansını yakalamak mümkün oluyor.

Maksimum Performans ve Enerji Verimliliği

Mux Switch ve yapay zeka işleme teknolojisi olan DLLS, maksimum FPS ve kaliteyi bir araya getiriyor. Buna ek olarak 12. Nesil Intel işlemcisinin hibrit mimarisi, Excalibur G770'in gücüne güç katıyor. FPS oyunlarında yüksek performanslar elde etmeyi sağlayan bu özellikler, oyuncu kulaklığı gibi ekipmanlarla bir araya gelmesiyle oyun deneyimlerinizi yeni bir seviyeye taşıyor.

Dolby Digital Ses Sistemi

Dolby Digital ses sistemi, oyuncu kulaklığı seviyesinde kaliteli ses deneyimi elde etmeyi sağlıyor. Müzik dinlerken veya film izlerken bile ses kalitesi noktasında en iyi deneyimi elde etmek mümkün oluyor. Oyun oynarken de adeta oyunun içerisindeymiş gibi hissetmenizi sağlayacak olan bu sistem, yeni bir deneyim yakalamayı mümkün kılıyor.

Çoklu Monitör Desteği ve Bağlantı Seçenekleri

Çoklu monitör desteğine sahip olan model, Excalibur G870 gibi modellerde olduğu gibi oyuncu monitörü ile yeni bir deneyim yakalama imkanı sunuyor. 1 adet HDMI girişine sahip olan Excalibur G770, işlerinizi daha kolay hale getirmeyi de mümkün kılıyor. Bunun dışında 2 adet USB 3.2 ve USB Type-C girişine sahip olan model, kullanıcıların diledikleri gibi farklı cihazları bağlamasına olanak sağlıyor.

RGB Klavye ve Control Center

Kişiselleştirme noktasında sınır tanımayan model, Control Center özelliği ile de oyun bilgisayarı deneyimini yeni bir seviyeye taşıyor. RGB aydınlatmayı istenilen şekilde değiştirebilme olanağına sahip olan Excalibur G770, Control Center ile farklı renkler arasında geçiş yapmayı sağlıyor. Buna ek olarak Control Center özelliğinde performans noktasında farklı seçenekler arasından tercihe gitme imkanı da kullanıcılara sunuluyor.

Yüksek Bellek Performansı ve Daha Çok Depolama

DDR4 3200 MHZ hıza sahip olan belleklerle kullanıma sunulan Excalibur G770, çift slot imkanını da beraberinde getiriyor. Çift slot sayesinde oyunlarda gözde görülür bir FPS farkı elde etmek de mümkün oluyor. Buna ek olarak 2 adet M.2 SSD slotu bulunduran model performans gerektiren tüm işlerde en yüksek hıza ulaşmayı sağlıyor. Hem bellek hem depolama noktasında da en iyi performansı elde etmek mümkün oluyor.

Excalibur oyun bilgisayarı seçenekleri arasında yer alan bu model, en iyi oyun deneyimini kullanıcılara sunmayı hedefliyor. Windows 11 Pro ile de kullanıcıların yüksek performansa erişmesini sağlayan model, sadece oyun değil iş noktasında da yeni bir deneyim yakalamayı mümkün kılıyor.

Yorum Yap

Yorum yapabilmek için öncelikle üye girişi yapmanız gerekmektedir.