God Of War Oynanış Rehberi

13 Haziran 2022

God Of War Oynanış Rehberi

God Of War Oynama Rehberi

Üzerinden yıllar geçmiş olmasına rağmen milyonlarca oyuncunun favori oyunlarından birisi olmaya devam eden God Of War, içinde çok fazla detayın olduğu bir oyun. Bu nedenle başarılı olmak ve hızlı bir şekilde ilerleme kaydetmek adına oyunun genel mantığının ve detaylarının öğrenilmesi gerekiyor. Oyunun başından itibaren bir hikayeyi takip eden oyuncular, ilerledikçe güçleniyor. Daha hızlı savaşlar, saldırı komboları ile God Of War, oynayanlara eğlenceli saatler sunuyor.

Odin’in Kuzgunları

Oyunda, toplanılması gereken öğeler bulunuyor ve bu öğeler parlıyor. Farklı renklerde olabilen bu öğeleri yanlarına giderek kolayca toplayabiliyorsunuz. Kimi zaman bir ağacın arkasında kimi zaman ise havada asılı olabilen kuzgunlara karşı ilk andan itibaren dikkatli olunması önemli. Zira oyunda daha rahat ilerlemek ve XP kazanarak güçlenmenin en kolay yolu Odin’in kuzgunlarını keşfetmek.

Diyalogları Takip Edin

Oyundan keyif almanın yanı sıra ilerlerken ipuçlarını keşfetmek için mutlaka diyalogları okuyun. Çok farklı bir hikayenin aktarıldığı oyun, hikaye ile birleştirildiğinde oyuncular için çok daha etkileyici hale geliyor. Türkçe alt yazı desteğine sahip olması dil sorununu da ortadan kaldırıyor.

Runikler

Oyunda Kratos’un güçlenmesini sağlamak için en önemli detaylardan birisi Runikler. Hızlı, seri vuruşlar ya da yavaşlatıcı vuruşlar için seçim yapabileceğiniz runiklerde oyuncular kendi oyun stillerine göre tercih yapabiliyor.

Atreus’un Yardımı

Oyun başında Kratos’a eşlik eden Atreus, ok atma yeteneğine sahip. Atreus’un ok atmasını yönetebildiğiniz için canavarları daha hızlı yok etmek için yardım alabilirsiniz.

Bu şekilde ilerleme kaydedebileceğiniz oyunda eşyalarınızı ve silahlarınızı geliştirebileceğiniz pek çok seçenek mevcut. Oyun içinde toplanacak öğleleri kullanarak geliştirmeler yapabileceğiniz gibi direkt oyun içi satın alma seçeneklerini de kullanabilirsiniz. Oyunda ileri seviyelerde daha güçlü ekipmanlara sahip olmanız gerektiğinden dolayı geliştirmeleri kullanmak oldukça önemli.

God Of War Tuşları

Oyunda farklı tuşlar ve kombinasyonları kullanmanız gerekiyor. L1 tuşunu kullanarak kalkanınızı kullanabilirsiniz. R2 tuşuyla baltanızı fırlatabileceğiniz gibi hedef almanız gerektiğinde L2 tuşuna basılı tutabilirsiniz. Fırlatılan baltanın geri çağırılması için Δ  tuşunun kullanılması yeterli. X tuşuna basmanız ise yuvarlanarak saldırılardan korunmanızı sağlar.

Savaştıkça, öfke biriktiren Kratos’un yeterli öfkeye ulaştıktan sonra L3 ile R3 tuşlarıyla öfke moduna geçişini sağlayabilirsiniz. Bu modda önümüzde ne varsa hepsini yok etmeniz çok daha kolay. O ile oyun içi öğeler ile etkileşime geçebilirsiniz.

Yorum Yap

Yorum yapabilmek için öncelikle üye girişi yapmanız gerekmektedir.