Microsoft 365 Ne İşe Yarar?

24 Nisan 2023

Microsoft 365 Ne İşe Yarar?

Microsoft 365, bulut destekli bir üretkenlik platformudur. Bu platformda birçok uygulama bulunmaktadır ve bu uygulamalar sizlere sunulan kişisel planlamalarda değişiklik göstermektedir. Microsoft 365 çalışmalarınıza, öğrenim hayatınıza, işleri organize etmenize, içerik oluşturmanıza ve kolay bağlantı kurmanıza yardımcı olacak araçlar içermektedir. Ücretsiz şekilde web ve mobil uygulamaları kullanabilir veya daha fazla uygulama, depolama alanı ve özelliğe erişim için premium planı tercih edebilirsiniz. Web destekli platform, PC, Mac, tablet ve telefona yükleme olanağı da mümkün. Microsoft 365’in herkesin iyi şekilde yararlanabilmesi için sunduğu planları inceleyelim.

Sunulan planlamaları üç başlıkta toplayabiliriz:
1.    Bireysel ve aile
2.    Eğitim
3.    İş/Kurumsal
 

1- Bireysel ve Aile

Microsoft 365 Personal

Bireysel planın içinde Word, Excel, Powerpoint, Microsoft Defender, OneDrive, Outlook, Onenote, Clipchamp uygulamaları bulunmaktadır ve en fazla beş cihazda kullanılabilir. 1 TB bulut depolama alanı bulunan plan bilgisayar, Mac, iPhone, iPad, Android telefon ve tabletlerde de kullanılabilir.

Microsoft 365 Family

Bireysel planda olan uygulamalara ek olarak Microsoft Family Safety ile dijital ve fiziksel güvenlik özellikleriyle sevdiklerinizi koruyun. Altı kişiye kadar kullanım hakkı tanıyan planlama aynı anda beş farklı cihazda kullanılabilmektedir. 6 TB’a kadar bulut depolama alanı sunmaktadır.

Casper ofis bilgisayarı modelleri, windows programları microsoft 365

2-Eğitim

Microsoft 365 eğitimde üç aşamalı akademik planı mevcuttur. Tüm öğrenciler için öğrenimi hızlandırmayı hedefleyen planda A1, A3, A5 aşamaları yer alır. Cihaz başına bir kerelik öğrenim çözümü olan planda Microsoft 365 A1 ile tüm cihazları tek bir panodan yöneterek zamandan tasarruf edebilirsiniz. Microsoft 365 A3 gelişmiş güvenlik ve analize gerek duyan kurumlar için doğru seçenek olabilir. En kapsamlı plan olan Microsoft 365 A5 ise A3’ün sunduğu tüm özelliklerin yanında kolaylaştırılmış lisanslama, güvenlik ve yönetim araçlarını da bulundurur.

3- İş/ Kurumsal

Microsoft İş Temel

Toplantılarınızı ve aramalarınızı Teams uygulamasıyla 300 katılımcıya kadar yapabileceğiniz planlamada kullanıcı başına 1 TB bulut depolama alanı verilmektedir. Sekiz farklı office programını da web ve mobil olarak kullanabilirsiniz.

Microsoft 365 İş Standart

İş temel planlamasında bulunan özelliklere ek olarak, office uygulamalarının premium özelliklerle masaüstü sürümlerini kullanmanız mümkün. İş temele ek olarak Access, Publisher uygulamaları da plana dahildir. Web seminerlerini kolayca düzenleyebilir, katılımcı kaydı ve raporlama araçlarını da kullanabilirsiniz.

Microsoft 365 İş Ekstra

İş standartta olan her şeye ek olarak gelişmiş güvenlik ile işlerinizi rahatça ilerletebilirsiniz.  Azure Information Protection ve Inute ile hassas verilerinizi nerede depolandığını veya kiminle fark etmeksizin koruyun.

Microsoft 365 E3

Microsoft 365 kurumsal planlamada kurumunuz için temel güvenlik ve uyumluluk özellikleriyle birleştirilmiş, alanının en iyi üretkenlik uygulamalarını edinin.

Microsoft 365 E5

E5 planını tercih ederek kurumunuz için hem alanının en iyisi güvenlik uygulamalarını hem de gelişmiş güvenlik, uyumluluk, ses ve analiz özelliklerine sahip olabilirsiniz.

Microsoft 365 F5

Önceki ismi Microsoft 365 F1 olan F5, iş gücünüzü en iyi işleri çıkarmalarına yardımcı olan üretkenlik uygulamaları ve bulut depolama hizmetleri ile sizlere sunuluyor.

Casper ofis bilgisayarı ve Windows ofis programları

Yorum Yap

Yorum yapabilmek için öncelikle üye girişi yapmanız gerekmektedir.