Minecraft'ı Daha Zevkli Hale Getirecek Mod Önerileri

26 Kasım 2021

Minecraft'ı Daha Zevkli Hale Getirecek Mod Önerileri

Minecraft piyasaya sunulduğu andan itibaren oyun dünyasının en çok oynanan ve beğenilen oyunlarından birisi olmayı başardı. Oyunun başarısındaki en önemli etkenlerden birisi de mod desteğinin olması. Oyuncular kendi dünyalarını oluşturarak farklı modlar oluşturabileceği gibi farklı modları da indirerek oyuna dahil edebiliyor. Bu nedenle dünya genelinde popülerlik kazanan ve Minecraft modu denildiğinde en çok tercih edilen modları sizler de tercih edebilir ve Minecraft’ı daha zevkli hale getirebilirsiniz.

En İyi Minecraft Mod Önerileri

OptiFine

OptiFine, tercih edilebilecek ilk seçeneklerden birisi. Özellikle düşük sistemli bilgisayarlarda dahi kasmadan kolaylıkla oynanabilecek bu mod, görsel efektleriyle dikkat çekiyor. HD doku desteği gibi yeni özellikleriyle dikkat çeken modda, uzaklar daha da yakınlaşıyor. Yaratıcı ya da hayatta kalma dünyalarında oyun oynarken, OptiFine ile 3 kat daha fazla görüş elde edebilirsiniz. Böylece uzakları kontrol altına alarak oyundaki başarınızı arttırabilirsiniz.

Project Ozone 3: A New Way Forward

Project Ozone 3: A New Way Forward oyundaki en iyi modlar arasında her zaman yer almayı başarıyor. Üstelik sürekli güncellenen mod sayesinde oyundaki yenilikler hiç bitmiyor. Yeni görev sistemleri, ödül sistemleri ile desteklenen Project Ozone 3: A New Way Forward, oyuncuların ara vermeden Minecraft oynamasını sağlıyor. Özellikle uzun saatler boyunca Minecraft oynamak isteyenler bu modu mutlaka denemeli.

SevTech: Ages

Çok büyük bir mod olarak dikkat çeken SevTech: Ages, oyunda kapsamlı bir değişim yaratıyor. Oynadıkça yeni içeriklerin kilidi açıldığından dolayı oyuncular, oyunda ilerledikçe SevTech: Ages sayesinde yeni içeriklere sahip olmakta. İlerleme odaklı bir oyun oynamak isteyenler için SevTech: Ages ön plana çıkıyor.

SkyFactory 4

İçerik bakımından diğer modlara göre daha zengin olan SkyFactory 4, yeni dünya türlerinden özel ilerleme sistemlerine kadar her bir detayıyla fark yaratıyor. Modu yükleyerek oynamaya başladıktan sonra oyunda sürekli yeni bir içerik keşfetmek mümkün. 30’u aşkın dünya seçeneği, özel sunucu seçenekleri SkyFactory 4’ü öne çıkarıyor.

Life in the Village

Minecraft’ta özel binalar ve yerleşim yerleri içerisinde köylü olmak istiyorsanız Life in the Village’ı tercih edebilirsiniz. Farklı malzemeler toplamak ve birleştirmek için daha fazla kombinasyona sahip olan oyunda, yel değirmenleri ve su çarklarında yeni üretimler yapabilirsiniz. Koloni sistemine de sahip olan mod, böylece ilerlemeyi ve genişleyerek büyümeyi hedefliyor.

 

Yorum Yap

Yorum yapabilmek için öncelikle üye girişi yapmanız gerekmektedir.