Sizden Gelenler 3 - Casper

12 Nisan 2021

Sizden Gelenler 3 - Casper

Sizden Gelenler serisinde, Casper sosyal medya hesapları üzerinden gelen sorularınızı yanıtlıyoruz.

Casper Yerli mi? Türk Şirketi mi?

1991 yılı itibariyle Casper adı ile Türkiye’de üretimlerine başlayan şirket, Türkiye’nin en büyük yerli şirketleri arasında yer alır. Casper, kısa süre içerisinde teknolojinin öncü markalarından birisi olmayı başarmıştır.  

Casper İsminin Bir Hikayesi Var mı?

Casper isminin bir hikayesi olup olmadığı merak edilse de 1991 yılında ilk adımları atılan şirket, Türkiye dışında Avrupa ve Asya pazarlarına da hakim olabilmek adına global bir isimde karar kıldı. Yapılan değerlendirmeler ile birlikte şirketin isminin Casper olmasına karar verildi.

Casper Bilgisayarları Nerede Üretiliyor?

İstanbul merkezli olarak kurulan Casper’da üretimler Türkiye’de yapılmaktadır. Casper 34 bin 500 m² kapalı alan üzerine kurulu üretim alanıyla, Avrupa ve Orta Doğu’nun en büyük bilgisayar üretimini gerçekleştirir. Yılda 1 milyon üretim kapasitesine sahip olan Casper, kendi bünyesinde oluşturmuş olduğu Ar&Ge ekibiyle birlikte değişime ve yeniliklere ayak uydurarak üretimlerini de bu yönde gerçekleştirir.

Boş Kasa Satmayı Düşünüyor musunuz?

Casper için en çok merak edilenlerden birisi de boş kasa satışının olup olmayacağı. Kasa kullanmayı tercih edenler standart masaüstü bilgisayar modellerini değerlendirebilir. Nirvana N200 ve Nirvana M500 gibi seçeneklerin bulunduğu masaüstü modellerinde daha üst düzey performans için masaüstü oyun bilgisayar modelleri olarak Excalibur serisi modeller incelebilir. Bu modeller, kasa kullanmayı tercih edenler için Casper’ın öne çıkan çözümleri olurken bireysel kullanıcıların yanı sıra kurumsal çözümler altında da pek çok farklı kasa modeli satın alınabilir. Ancak Casper olarak boş kasa satışı planı bulunmamaktadır.

Casper Bilgisayarlar için Satın Alım Seçenekleri Nelerdir?

Casper ürünlerini satın almak isteyenler için satın almadan önce pek çok seçenek sunulur. Satın almadan önce ihtiyaca uygun özelleştirme imkanı, taksit seçenekleri, hızlı teslimat ve geniş servis ağı ile kullanıcılar güvenilir bir biçimde Casper.com.tr üzerinden ihtiyacına uygun ürünlere ulaşabilirler.

Yorum Yap

Yorum yapabilmek için öncelikle üye girişi yapmanız gerekmektedir.