Steam’e Kasım Ayında Hangi Oyunlar Geliyor?

09 Kasım 2021

Steam’e Kasım Ayında Hangi Oyunlar Geliyor?

Oyuncular için ücretsiz pek çok oyun seçeneği sunan Steam, her ay güncellenen oyun arşiviyle dikkat çekiyor. Yeni ay itibariyle platforma eklenecek yeni oyunlar hakkında yapılan güncellemeler sayesinde birbirinden iddialı, popüler oyunun Steam’e ekleneceği görüldü.

Blue Reflection: Second Light – 9 Kasım

Rol yapma türündeki tek oyunculu Blue Reflection: Second Light, 9 Kasım tarihi itibariyle Steam’de olacak. 299,00 TL gibi yüksek bir etiket fiyatına sahip olacak oyun için farklı versiyonlar ve paketler de bulunuyor.

Forza Horizon 5 – 9 Kasım

Steam’de en çok beklenen oyunlardan birisi olan Forza Horizon 5, Forza Horizon serisinin en yeni ve en kaliteli versiyonlarından birisi. Yenilenen grafiklerle çok daha gerçekçi olan oyun, Meksika’daki eşsiz coğrafya ve kanyonlarda keyifli bir sürüş sunuyor. Oyunun fiyatı ise 299 TL.

Football Manager 2022 – 9 Kasım

Spor ve menajerlik oyunu denildiğinde akla ilk gelen oyunlardan birisi olan Football Manager 2022, 9 Kasım itibariyle Steam’de de erişilebilir olacak. Steam’e özel yüzde 10 oranında indirimin uygulanacağı oyunun fiyatı ise 269 TL.

Jurassic World Evolution 2 – 10 Kasım

Jurassic World Evolution'ın devam oyunu olarak geliştirilen Jurassic World Evolution 2, 10 Kasım tarihi itibariyle indirilebilir olacak. 2018 yılındaki versiyona büyük oranda bağlı kalınan yeni versiyonun fiyatı ise 92 TL.

Among Trees – 10 Kasım

Açık dünyada, hayatta kalma, inşa etme ve keşif yapmayı sevenlerin tercih edebileceği Among Trees, 10 Kasım itibariyle indirilebilir olacak. Üstelik oyun tamamen ücretsiz.

Ship Graveyard Simulator – 10 Kasım

Deniz oyunları arasında dikkat çeken simülasyon türündeki Ship Graveyard Simulator, yüzde 20 oranındaki indirimiyle 10 Kasım’dan itibaren 72 TL’ye satışa çıkıyor.

Final Fantasy V - 10 Kasım

Rol yapma türünün en favori serilerinden birisi olan Final Fantasy, 10 Kasım itibariyle 5. Versiyonuyla piyasaya sunuluyor. Oynaması tamamen ücretsiz olan oyun, Steam’de şimdiden büyük bir beklenti yaratmış durumda.

 

Yorum Yap

Yorum yapabilmek için öncelikle üye girişi yapmanız gerekmektedir.