Üstün Özelliklere Sahip Casper Nirvana C370

20 Aralık 2022

Üstün Özelliklere Sahip Casper Nirvana C370

Güçlü kullanım özellikleriyle Casper’ın dikkat çeken modellerinin başında gelen Casper Nirvana C370, Nirvana ailesinin yeni üyesidir. Modern ve konforlu dizaynının yanı sıra Intel® Gemini Lake Refresh Celeron N4020 işlemcisi ile kullanım sırasında üretkenliğinizi arttırabilirsiniz. Güçlü özelliklerinin yanı sıra uygun fiyatıyla, her kesimden kişinin sahip olabileceği bir ürün olan Casper Nirvana C370, şık ve profesyonel bir tasarıma sahip. Modern çalışma hayatına uygun dizayn  edilen Nirvana C370, gündelik iş hayatının şık bir parçası olabilir. Ürünün klavyesi de dahil her yerinin metalik uzay grisi rengiyle tasarlanması bütünlük sağlamış olup, diğer bilgisayar modellerine göre fark yaratır.

Uplift Menteşe Detayı, Konforu Arttırır

Kısa veya uzun saatler, bilgisayar kullanımında üstün rahatık sağlanmasında etkili olan uplift menteşe detayı, bilek rahatlığı için ekstra araç kullanmaya gerek kalmaz ve el bilek koordinasyonu en iyi şekilde sağlanır. Konfor odaklı dizayn edilen uplift menteşe, bilgisayarın eğimini, rahat edeceğiniz pozisyona göre ayarlamanızı sağlar. Bunun yanı sıra 7.4 mm inceliğinde ekran çerçevesi ile ayrıcalıklı bir kullanım sunarken, 15.6” boyutunda ekranı, ekran kalitesini arttırır. Aynı zamanda ekranda yer alan Anti-Glare parlama özelliği ile görüntüleme kalitesi üst düzeye çıkarılır. Nirvana serisinin bu modeli, beğenilen tasarımı ile kullanımı daha keyifli hale getiriyor. Hem günlük hem de iş yaşantısında kullanılmak üzere tasarlanan Nirvana C370, 1366x768 çözünürlüğü tarafından desteklenen HD ekran üzerine kuruludur.

Özelleştirme ile Casper Nirvana C370 İhtiyacınızı Karşılar

Nirvana serisinin yeni üyelerinden C370, Intel® Gemini Lake Refresh Celeron N4020 işlemci ile günlük iş performansınızı en iyi şekilde arttırabilirsiniz. Tercih edilen bu işlemci ile cihazın çekirdek performansı %8 oranında artırıldı. Veri aktarımı yapmak için kolaylık sağlayan 2 adet Usb 3.0 port girişine sahip olan C370, Intel 9462AC çift antenli Wireless ve Bluetooth 5.1 bağlantı özelliğiyle de her yerde güçlü Wi-Fi bağlantısı sağlar. Gizlenebilir kamera özelliği ile güvenilir kullanım sağlayan Casper cihazda, 720p çözünürlüğünde HD Kamera kullanmıştır. Bunlara ek olarak Windows 11 ile deneyimi zirveye çıkaran C370, satın almadan önce özelleştirme imkanı sunuyor. Bu sayede ihtiyacınıza uygun bir bilgisayar seçimi yapabilirsiniz. Casper, tüm ürünlerinde olduğu gibi Nirvana C370’i de satın almadan önce özelleştirme imkanı sunuyor. Özelleştirme noktasında donanımsal detaylardan, işletim sistemine kadar her ayrıntıyı kişiler belirleyebilir.

Uygun fiyat ve yüksek performans için Casper Nirvana C370 sizleri bekliyor.

Yorum Yap

Yorum yapabilmek için öncelikle üye girişi yapmanız gerekmektedir.