Üstün Performans ile Casper Nirvana C600

20 Aralık 2022

Üstün Performans ile Casper Nirvana C600

Casper’ın son teknoloji ürünü Casper Nirvana C600, Intel’in 11. ve 12. Nesil işlemcileri ve Iris Xe ekran kartıyla kusursuz bir performans sergilemek üzere tasarlandı. Her an her yerde sürdürülebilir üretkenlik sağlayan Nirvana C600, farklı RAM kapasiteleriyle, ihtiyaca yönelik performans sergiler. Güçlü teknik özelliklerin yanı sıra şık tasarımı, kullanım konforu sağlamakta oldukça başarılıdır. Tasarım özellikleri arasında en çok dikkat çeken detayların başında uplift menteşe özelliği geliyor. Özellikle uzun saatler bilgisayar başında çalışan veya bilgisayar oyunu oynayan kişiler için düşünülen uplift menteşe detayı, 135 derecelik açılma kapasitesi sunuyor.

Kullanım Konforunu Arttıran Uplift Menteşe Özelliği

Casper Nirvana C600 ile iş yaşantınızı planlayabileceğiniz gibi günlük aktivitelerinizi de en iyi şekilde programlayabilirsiniz. 135 derece açılabilen menteşe dizaynı ile klavye kullanım konforunu artıran Casper Nirvana C600, el ve bilek sağlığına da uygun yapıya sahiptir. Uplift menteşe dizaynın dikkat çeken bir diğer özelliği ise, arada oluşan boşluk yardımıyla ısınan hava dışarı çıkar ve ısınmadan dolayı oluşan performans düşüklüğü sorunu ortadan kaldırılır.

Üst Düzey Teknoloji Sayesinde Güçlü Performans

19,8 mm inceliğinde, 1,8 kg ağırlığında olan Casper Nirvana C600, her an yanınızda taşıyabileceğiniz hafiflikte üretilmiştir. Bilgisayarın klavye kısmı da dahil tamamı metalik gri şeklinde tasarlanmış, modern kurumsal dünyanın eşsiz bir parçası olmaya hazırdır. Intel Core işlemciler ile üstün performans sergileyen Nirvana C600, çalışma saatlerinde akıcı ve keyifli bir kullanım deneyimi sunar. Dikkat çekici tasarımı ve özellikleriyle beğeni kazanan Casper Nirvana C600 15,6’’ ekran boyutu ve FHD IPS paneli ile yoğun geçen çalışma saatlerinde başarılı bir deneyim sunar. Dikkat dağıtıcı tüm unsurlardan izole tasarımıyla çalışma performansı arttırılır. 7,3 mm ince çerçeve özelliği ile geniş bir görüntüleme imkanı sunulur. Bununla beraber titreme engelleyici (Anti Flicker) özelliği ile arka panelde oluşabilecek titreşimler engellenir ve bu sayede göz sağlığı korunur. Ekranın üst kısmında konumlandırılan 1MP 720P değerinde gizlenebilir sürgülü kamera özelliği, güvenliğinizi üst düzeye taşır. Bunun yanı sıra kamerada yer alan gürültü engelleme özelliği, görüntülü görüşme sırasında rahatsız edici sesleri engeller ve görüntünün kalitesini arttırır.

Güçlü Batarya Özelliği

Casper Nirvana C600, Akıllı (Smart) Batarya özelliğine sahip olup, korunaklı yapısı sayesinde uzun yıllar performansında düşüklük yaşanmadan kullanmaya devam edebilirsiniz. Bu bilgisayarda bulunan batarya, %100 dolana kadar yüksek akımla karşı karşıya kalır, batarya enerjisi belli bir dolum noktasına ulaşana kadar düşük akımla, verimli bir dolum süreci sağlar. Bunun yanı sıra düşük enerji tüketimi sunduğunu gösteren Energy Star sertifikasına sahip olan Casper Nirvana C600, kalite ve performanstan ödün vermeden enerji tasarrufu sağlayabilir.

Yorum Yap

Yorum yapabilmek için öncelikle üye girişi yapmanız gerekmektedir.