Yazılım İçin Hangi Dizüstü Bilgisayar Tercih Edilmeli?

01 Aralık 2022

Yazılım İçin Hangi Dizüstü Bilgisayar Tercih Edilmeli?

 

Yazılımcı olarak çalışmalar yapan kişilerin mevcut gereksinimlerine yönelik farklı donanımlar ön plana çıkmaktadır. Kolay kullanım, mobilde elde edilecek avantajlar özellikle laptop ürünlerini çok daha fazla tercih edilir hale getirmektedir. Sabit bir alanda çalışmayan ve mobil olarak çalışmayı seven yazılımcıların, hangi bilgisayarı tercih ederse etsin uzun bir batarya kullanımı sunacak modellerden yana tercih yapması önerilmektedir.

Yazılım Bilgisayarında Neler Olmalı?

Yazılım için bilgisayar satın alacak kişilerin donanımlarda daha doğru tercihler yapmalı ve daha fazla hassasiyet göstermelidir. RAM, SSD, işlemci ve ekran kartı; bilgisayarlarda alınacak performansı belirleyeceği için kişilerin çalışmasını kolaylaştırabilir.Ancak yanlış yapılacak tercihler tam ters bir durum yaratabilir. Bu senaryoda da kullanıcılar uzun bekleme süreleri, kasan programlar, test aşamalarında çeşitli performans sorunları yaşayabilir. Bu tür sorunların yaşanmaması adına 16 GB RAM, minimum 512 GB SSD harddisk, yeni nesil işlemciler ve Full HD çözünürlük sağlayacak bir ekran kartı kullanmalıdır.

Casper’ın Gücüne Güvenin

Yazılım için yeni bir bilgisayar arayışında olanların tercih edebileceği ilk modellerden bir tanesi Excalibur G911’dir. İş ve oyun dünyasına yönelik sunduğu performans ile en çok beğeni kazanan bu modelde 11. nesil Intel i9 işlemciler, 16 GB RAM, GeForce RTX 3080 ekran kartı ve 1 TB SSD gibi beklentileri tamamı ile karşılayacak donanımlar bulunmaktadır. Böylece üstün bir performans alınabilecek laptop modelinde her yerde çalışmanın rahatlığını yaşarken kesintisiz enerji ve yüksek güç her zaman yanınızda olacak.

Üstelik Casper'ın satın almadan önce özelleştir seçeneğinden yararlanarak kendi bütçenize ve beklentilerinize göre bir bilgisayar oluşturabilir ve tamamen size özel bir yazılım bilgisayarına sahip olabilirsiniz.

Yorum Yap

Yorum yapabilmek için öncelikle üye girişi yapmanız gerekmektedir.