Yeni Nesil Excalibur G911 İşlerinizi Daha da Hızlandıracak!

17 Mayıs 2023

Yeni Nesil Excalibur G911 İşlerinizi Daha da Hızlandıracak!

Excalibur G911 13. Nesil bilgisayarı sadece bir oyun bilgisayarı olarak tanımlamak oldukça yanlış olacaktır. Yeni nesil Excalibur G911 aynı zamanda üst düzey profesyonellik sunan ve işlerinizi hızlıca halledebileceğiniz bir bilgisayardır. İçinde bulundurduğu RTX 40 serisi ekran kartı ve 13. Nesil Intel i7 ve i9 işlemcileri ile profesyonellik isteyen programlarda da yeni nesil Excalibur G911 yeteneğini konuşturacaktır.

13. Nesil Excalibur G911 ile Render İşlemlerinizi Hızlandırın

13. Nesil Intel®  i7 13700HX ve i9 13900HX Core™  işlemcileriyle ve NVDIA RTX 40 serisi ekran kartları ile birlikte Adobe Premiere ve Adobe Photoshop gibi grafik programlarında render alma hızınızı arttırın. Bu tür grafik programlarında donanım ve ekran çok önemlidir. 13. Nesil hibrit mimarili Intel işlemcilerden 16 çekirdekli 13700HX ve 24 çekirdekli 13900HX sayesindeverimlilik ve performans optimal düzeyde sağlanır. RTX 40 serisi ekran kartlarıyla geliştirilen yapay zeka ile birlikte grafik alanında performansınız üst seviyelere çıkacak. Aynı zamanda bir profesyonel için ekran da çok önemlidir. Excalibur G911 ekran özellikleri profesyoneller için oldukça dikkat çekiyor. 165 Hz ekran yenileme hızı ve 5 ms cevap süresi, 100% RGB renk doygunluk oranı, 1200:1 kontrast oranı, Anti Glare yansımasız, 178 ° görüş açısı ile rahat bir çalışma alanı sunarken, üst seviyede renk doygunluğu ve kontrast oranı ile de renkleri daha doğru görebilmemizi sağlıyor.

Uzaktan Çalışmak Hiç Bu Kadar Kolay Olmamıştı

Pandeminin başlamasıyla birlikte büyük ve küçük ölçekteki şirketlerin hemen hemen hepsi uzaktan çalışmaya geçmişti. Pandemi bittikten sonra bu şirketler hibrit modele ya da tamamen uzaktan (remote) modeline geçtiler. Hal böyle olunca evden çalıştığınız bilgisayarın da önemi arttı. Şirket içerisinde yaptığınız toplantılar artık video konferans yoluyla yapılıyor. Video konferans sırasında kameranın ve mikrofonun kalitesi de oldukça önem kazandı. Excalibur G911 HD 720P kamerası ve 2 mikrofonu ile toplantılarınız oldukça iyi geçecektir. Uzaktan çalışırken bir diğer önemli husus ise programlar ve sekmeler arası hızlı geçiştir. Bunun için SSD’den daha yüksek performanslı olan NVME depolama alanı kullanılıyor, bu da Excalibur G911’in hızına hız katıyor.

Excalibur G911 sadece bir oyun bilgisayarı değil aynı zamanda profesyoneller için bir iş canavarıdır demek yanlış olmaz. Yeni nesil Excalibur G911 işlerinizin vazgeçilmezi olmaya aday.

Yorum Yap

Yorum yapabilmek için öncelikle üye girişi yapmanız gerekmektedir.