Casper Nirvana M300

İşlerinizde Üst Düzey Verimlilik

Casper Nirvana Mini PC ile tüm işlerinizi hızlı, güvenilir ve güçlü bir deneyim ile yapabilirsiniz. Intel’in en yeni teknolojili, ister Mobil ister Desktop platformundaki 12. ve 13. Nesil Core™ serisi işlemcilerle kusursuz performansa sahip olun.

16.236,00 TL 'den başlayan fiyatlarla
Mobil ve Desktop Anakart Seçeneği

Mobil ve Desktop Anakart Seçeneği

Desktop ve mobil anakart seçenekleri bulunan Casper Nirvana M300 mini pc, Intel Pentium, core i3, i5 ve i7 işlemciler ile ihtiyaç duyulabilecek tüm performans gereksinimlerini eksiksiz şekilde karşılar.

Kompakt Tasarım

Yüksek performansı az yer kaplayan bir tasarımla sunan Nirvana M300 mini PC, daha küçük bir alanda yüksek performans sunar. Aynı zamanda küçük bir alanı kapladığından, masaüstünüzde verimliliği artırabilirsiniz.

Kompakt Tasarım
  • 3.7cm İncelik
  • 3Farklı Kullanım
DDR4 RAM ile  Akıcı Performans

DDR4 RAM ile Akıcı Performans

Sahip olduğu 2 RAM slotu sayesinde maksimum 32GB RAM desteği sunar. İşlerinizde aynı anda birçok programı rahatlıkla kesintisiz kullanmanızı sağlar. Son DDR4 teknolojisi bir önceki nesil teknolojiye göre 1.5 kat daha hızlı ve %20 daha yüksek enerji verimliliğine sahiptir.

Hızlı Yükleme ve  Depolama Kapasitesi

Hızlı Yükleme ve Depolama Kapasitesi

1 adet M.2 SATA SSD yada 1 adet PCle M.2 NVME SSD sürücü ile kendi hız ve kapasite ihtiyacınıza uygun özel depolama ve hız çözümünüzü oluşturabilirsiniz. Kapasiteden ödün vermeden daha hızlı yanıt alın. 

Kapsamlı Bağlantı Seçenekleri

Zengin bağlantılarıyla toplantılarda, veri aktarımında verimli kullanım ve akıcı bağlantı seçenekleri ile güvenle çalışmanızı sağlar. Ön panelde bulunan Type-C ve USB portu ile birlikte kaliteli bağlantıya zahmetsiz bir şekilde erişim sağlamaya olanak tanır. HDMI ve VGA girişleri ile birden fazla ekran bağlantısı sunarken, RJ45 portu ile de ethernet bağlantınızı sorunsuz gerçekleştirebilirsiniz. Ek olarak da 4 adet USB portu ile de çoklu kullanıma birebir uygundur.

Kapsamlı Bağlantı Seçenekleri

Yapılandırması Kolay Sistem

İhtiyaçlarınızı karşılayacak özellikte konfigüre edilme imkanı sağlayan M300 Casper Nirvana Mini bilgisayarının üst kapağını kasadan ayırarak kolayca sisteminizin özelliklerini dilediğiniz zaman yükseltebilirsiniz.

Yapılandırması Kolay Sistem
  • SSD
  • RAM
  • İşlemci
  • İşletim Sistemi

Intel Wi-Fi Seçenekleri

Casper Nirvana M300 Mini PC modelimiz işlemci yapısına en uygun wi-fi modülü sunar. Mobil işlemcilerde Intel AC 3165 wi-fi modülü bulunurken, desktop işlemcide ister harici wireless modeli olmadan istenirse de Intel AC 3168 wi-fi modülü seçilebilir.

Intel Wi-Fi Seçenekleri

Intel Wi-Fi Seçenekleri

Casper Nirvana M300 Mini PC modelimiz işlemci yapısına en uygun wi-fi modülü sunar. Mobil işlemcilerde Intel AC 3165 wi-fi modülü bulunurken, desktop işlemcide ister harici wireless modeli olmadan istenirse de Intel AC 3168 wi-fi modülü seçilebilir.

Güvenilir Soğutma Performansı

Casper Nirvana M300, yüksek ısı iletim destekli alüminyum ve bakır alaşımından oluşan işlemci soğutma fanı sayesinde, uzun saatler performanslı bir şekilde kullanım sağlar. Mobil ve desktop için farklı soğutma çözümleri ile performansa göre en sessiz soğutmayı ve performansı sunar.

Güvenilir Soğutma Performansı
  • PWM Fan
Montajını Yapın  ve Unutun

Montajını Yapın ve Unutun

Kutu içerisinde bulunan VESA aparatı sayesinde monitör arkasına (hangi modellerin takılabildiği alım sırasında sorulmalıdır) takılabilirken, stand aparatı ile dikey kullanım imkanı sağlar. Böylece her ortama uyum sağlar ve çalışma konusunda size istediğiniz özgürlüğü tanır.

Güçlü Adaptör

Güçlü Adaptör

H510 desktop anakart kullanıldığında 120W 19V 6.32A,  TGL 11.Nesil mobil anakart kullanıldığında ise 12V 5A 60W gücünde adaptörlere sahiptir. Uzun ömürlü kullanım için desteklenen adaptör, değerlerini her iki işlemci yapısı ile yakalar. 

Ergonomik Aksesuarlar

Tuşlarındaki rahat dokunuş ile ergonomik kullanım kolaylığı sağlayan kablolu klavye mouse seti sayesinde saatlerce yorulmadan çalışabilirsiniz.  Mat tasarımı sayesinde parmak izi tutmadan temiz kullanım sağlar. Dilerseniz kablosuz opsiyonunu da seçebilirsiniz.

Ergonomik Aksesuarlar
Şimdiye kadarki en güvenli Windows

Şimdiye kadarki en güvenli Windows

Her yerde gelişmek için güvenlik ve en cesur hedeflerinize ulaşmak için performans ile anı yakalayın. Windows 11 Pro cihazlar; yapay zeka ile zenginleştirilmiş verimlilik ve görev açısından kritik uygulama ve donanımlar dahil olmak üzere mevcut teknolojiyle uyumluluk sayesinde kullanım ve yönetim kolaylığı sunar.

Diğer Mini PC Modelleri

Casper
Casper
Casper
Casper
Casper
Casper
Casper
Casper

Türkiye’de online teknoloji alışverişi denildiğinde aklınıza gelen ilk marka olmaktan gurur duyuyoruz. Türkiye’de alışverişin en güvenilir ve en sevilen adresi olarak birçok farklı teknoloji kategorisinde ürünü, yüzlerce farklı konfigürasyon seçeneği ile size sunuyoruz. En iyi kalitede ürünleri, rekabetçi uygun fiyatlar ve farklı tasarımlar ile size sunmaya çalışıyoruz. Geniş kargo ağımız ile Türkiye’nin her il ve ilçesine gönderim sağlayabiliyor. Güvenli ödeme sistemimiz, cazip ödeme koşulları ve taksit seçenekleri ile online alışveriş siteleri arasından farkını göstererek online alışveriş deneyimini kolaylaştırıyoruz. 

Kompakt tasarımı son teknoloji ve güçlü özelliklerle buluşturan Casper Nirvana M300 Mini PC ile minimum alanda maksimum performans deneyimini yaşayın. Hızlı yükleme ve depolama kapasitesi ile birlikte DDR4 RAM ile akıcı performans ve kesintisiz kullanım deneyimini bir arada bulabilirsiniz. Yapmak istediğiniz her işlemi hızlı, güvenilir performans ve olağanüstü bir bilgisayar deneyimi ile yapabilirsiniz. Tüm güçlü özellikleri az yer kaplayan bir tasarımda sunan Casper M300, işletmeler için her zamankinden daha fazla tercih edilmektedir. Küçük bir yüzey alanı kapladığından çalışma alanınızda verimliliği arttırmanızı sağlar. Sahip olduğu 2 ram slotu sayesinde maksimum 64GB ram desteği sunarak profesyonel işlerinizde aynı anda birçok programı rahatlıkla kesintisiz kullanmanızı sağlar. Sahip olduğu zengin bağlantı seçenekleri sayesinde toplantılarda, veri aktarımında ve paylaşımında ergonomik kullanım sunar. 

Tuşlarında ki rahat dokunuş ile ergonomik kullanım kolaylığı sağlayan klavye mouse seti sayesinde saatlerce yorulmadan çalışabilirsiniz.  Mat tasarımı sayesinde parmak izi tutmadan temiz kullanım sağlar. Casper Nirvana mini PC modellerimiz Casper Nirvana M300 ve Casper Nirvana M200 olarak adlandırılmaktadır. Bütün modellerimiz sahip oldukları ekran boyutları, donanım, Intel işlemci, ekran çözünürlüğü, işlemci, grafik kartı, depolama, SSD, HDD ve daha birçok özelliğe bağlı olarak farklılıklar göstermektedir. 

Casper Nirvana modellerini bütçenize ve ihtiyacınıza göre konfigüre edebilirsiniz. Türkiye’nin en iyi servisini olma amacı ile geliştirdiğimiz servislerimizden 1 saat ve 24 saat servis imkanları alabilirsiniz. Ayrıca Casper yerinde servis, WhatsApp hattı, Jet ve Turbo servisler ile de her an yanınızdayız.