12. Nesil İşlemcili Excalibur G770 Sınırları Zorluyor!

05 Temmuz 2022

12. Nesil İşlemcili Excalibur G770 Sınırları Zorluyor!

Casper’ın kalitesinin ve beğenilen tasarımının Intel’in amiral gemisi işlemcileriyle buluştuğu Excalibur G770’de yepyeni bir deneyim sunuluyor. Performans odaklı geliştirilen Excalibur G770’de Intel’in işlemcilerde yarattığı yenilik fark yaratıyor. 11. Nesil işlemcilere göre yüzde 40’a varan performans artışı sağlayan 12. Nesil işlemcilerde, hibrit mimari ile oyuncuların oyunlarda tam hakimiyet kurması sağlanıyor. Üstelik i7 ile birlikte 12. Nesil i5 işlemci seçenekleri de Casper güvencesiyle satın alınabiliyor.

İşlemcideki güçlü seçim, ekran kartında NVIDIA’nın en yeni serilerinden RTX3000 serisiyle destekleniyor. Böylece yapay zekanın gücünden maksimum derecede yararlanan Excalibur G770 ile daha yüksek FPS’lerde, daha keyifli oyun deneyimi yaşanabiliyor. Çığır açan teknoloji olarak tanıtımı yapılan NVIDIA DLSS sayesinde gerek 3D çalışmalar, gerekse yüksek performans gerektiren oyun ve programlarda, kullanıcılar bekleme sürelerini, gecikmelerini ortadan kaldırarak gücün farkına varabiliyor.

Excalibur G770 Özellikleri Büyülüyor!

İnternet hızının kusursuz olmasını isteyenler için G770’de WiFi 6 desteği mevcut. Bir önceki nesle göre 3 kat arttırılmış bir performansa sahip olan WiFi 6’de yüzde 75’e varan daha az gecikme desteği ile ping ve gecikme sorunları da ortadan kaldırılıyor.

Dolby® Digital ses sistemi, çoklu monitör desteği, Excalibur kontrol merkezi, 5.5 mm inceliğinde ve 17.3 inç büyüklüğündeki ekranı ile ilk bakışta dikkat çeken G770, Windows 11 işletim sistemi gibi en yeni teknolojileri kullanıcılara sunuyor.

Excalibur G770’i Kişiselleştirebilirsin!

Excalibur G770 sunmuş olduğu tüm bu avantajlara ek olarak satın almadan önce özelleştirme avantajlarına da sahip. Oyun ya da diğer işlerinizde beklentilerinizi tam olarak karşılayacak donanımı ve özellikleri belirleyerek, tamamen size özel Excalibur G770 modelini satın alabilirsiniz. Uygun fiyatları, yüksek performans sunan modelleri ve beğenilen tasarımlarıyla teknolojinin öncüsü olan Casper Excalibur G770 ile tüm bu avantajlara sizler de sahip olabilirsiniz.

Yorum Yap

Yorum yapabilmek için öncelikle üye girişi yapmanız gerekmektedir.