Bu Hafta Çıkacak Oyunlar 11 Ocak – 17 Ocak 2021

11 Ocak 2021

Bu Hafta Çıkacak Oyunlar 11 Ocak – 17 Ocak 2021

Bu hafta birbirinden iddialı oyunlar oyun severleri bekliyor. Özellikle VR desteği bulunan oyunların ön plana çıktığı, farklı oyun deneyimleri sunacak oyunların heyecanını yaşayacağımız 11 Ocak – 17 Ocak oyun haftasında, bilgisayarlarınız zorlanabilir. İşte sizin için derlediğimiz bu hafta çıkacak oyunlar ve haftanın en çok beklenti yaratan ve ön plana çıkan oyunları listesi.

My Last Memories About You (11 Ocak)

My Last Memories About You, birinci şahıs türünde romantik bir oyun. Hikayesiyle ön plana çıkan oyun Kevei Kristóf tarafından geliştirildi. Indie tarzı oyunları sevenlerin favorisi olacak oyun yaklaşık 30 dakikada tamamlanabiliyor.

Under Lock (12 Ocak)

Shakitum tarafından tanıtımı yapıldıktan sonra oldukça dikkat çeken Under Lock, online ya da LAN üzerinden oynanabiliyor. Hayatta kalma, korku oyunu olarak tanıtılan oyunda, oyuncular canavar ya da hayatta kalmaya çalışan kişiden birisini seçiyor. Sonrasında ise karşılıklı olarak oynanan oyunda amaç galip gelmek. Evdeki bazı yerlerde olan anahtarları bularak kapıları açmanız gerekiyor. Intel Core i7 4790 ve 8 GB RAM gibi yüksek gereksinimleri olsa da uzun zamandan beri beklenen oyun favorilerinizden birisi olabilir.

Surprising My Neighbors 2 (13 Ocak)

My Neighbors, oyun dünyasının efsanelerinden birisi. Biscuit Play tarafından geliştirilen bu versiyonda ise hikaye yine benzer durumda. Ne yaparsan yap ama yakalanma!

VR Hiroshima 1945 (14 Ocak)

Haftanın VR desteği olan oyunlarından VR Hiroshima 1945, William at Oxford tarafından geliştirildi. Üstelik Türkçe ara yüz ve altyazı desteği bulunuyor. Oyunda amaç, tarihe damga vuran anlara şahit olabilmek. VR desteği nedeniyle yüksek sistem gereksinimlerine sahip olan oyun için güçlü bir oyun bilgisayarınıza ihtiyacınız olacak.

Farm Manager 2021: Prologue (14 Ocak)

Çiftlik oyunlarını sevenler için Cleversan Software tarafından geliştirilen Farm Manager 2021: Prologue, başarılı grafikleri ile oldukça dikkat çekici. Haftanın en çok beklenen oyunlarından birisi olan bu çiftlik oyununda binaları, tarla alanlarını ve çalışanlarınızı kontrol etmeniz gerekiyor. Gerçek hayata göre uyarlanan oyunda, grafikler de oldukça etkileyici. Saatler boyunca oynayarak gelişim gösterebileceğiniz oyun yüksek sistem gereksinimlerine sahip.

Rogue Waves (14 Ocak)

Diego Rodrigues yapımcılığında piyasaya sürülecek oyun, aksiyon ve macera türünde. Denizde savaş gemileriyle amansız bir mücadeleye girebileceğiniz Rogue Waves, grafikleriyle de oldukça etkileyici. Kendi geminizi inşa etmenize imkan tanıyacak Rogue Waves ile savaş başlıyor!

Project Morpheus: Prologue (15 Ocak)

Lightning Games yapımcılığında piyasaya sunulacak Project Morpheus: Prologue, temel gereksinimlerde dahi i7 işlemci gerektiriyor. Bu nedenle Project Morpheus: Prologue için akıcı bir performans elde etmeniz için güçlü bir bilgisayara gereksiniminiz var. Macera ve aksiyon türündeki rol yapma oyununda kaza sonrasında doğada tek başına kalan West’i yönlendirmeniz gerekiyor.

VR Mad Asylum (15 Ocak)

Haftanın bir diğer VR destekli oyunu olan VR Mad Asylum; Valve, HTC Vive, Oculus Rift ve Windows Mixed Reality başlıklarını destekliyor. Birinci şahıs türündeki oyunda korkuyu sonuna kadar hissedeceksiniz. Zombilere karşı mücadele vereceğiniz oyunda tek yapmanız gereken kaçmak!

Figment 2: Creed Valley – Prologue (15 Ocak)

Bir insan zihninde geçen hikayede, korkular, kabuslar sizi rahat bırakmıyor. Zorlu bulmacaların ve parkurların olduğu Figment 2: Creed Valley – Prologue, Bedtime Digital Games’in en iddialı yapımlarından birisi.

VR Basketball Hoops (16 Ocak)

Basketbolu VR deneyiminde oynamaya ne dersiniz? Basketbol tutkunları için özel olarak geliştirilen VR Basketball Hoops, sistemleri zorlasa da oldukça keyifli bir oyun deneyimi sunuyor. Haftanın en iddialı spor oyunu olan VR Basketball Hoops’ta çemberi hedefleyerek başarıdan başarıya koşabilirsiniz.

VR Treasure Raider (16 Ocak)

Haftanın son VR oyunu olan VR Treasure Raide, Saturn VR tarafından geliştirildi. İngilizce olarak tek dil seçeneğine sahip olan oyunda, gizemli haritada hazineleri bulmanız gerekiyor. Ancak bu hiç de kolay olmayacak. Vampirler, dev yarasalar ve canavarlarla korunan hazineleri almak için silahlarınızı kullanmanız gerekiyor.

EXOTIUM - Episode 3 (16 Ocak)

ALPHY tarafından geliştirilen EXOTIUM - Episode 3, geleceği konu ediniyor. 2082’de geçen bu bilim kurgu hikayesinde Antoine Harris'i yönlendirmeniz gerekiyor. Serinin devamı niteliğinde olan Exotium Episode 3, minimum gereksinimlerde dahi Intel Core i5 4690 işlemci gerektiriyor.

Yorum Yap

Yorum yapabilmek için öncelikle üye girişi yapmanız gerekmektedir.