Bu Hafta Çıkacak Oyunlar 21 – 31 Aralık 2020

22 Aralık 2020

Bu Hafta Çıkacak Oyunlar 21 – 31 Aralık 2020

2020 oyunlar için muhteşem bir şekilde geçerken, yılın son haftalarına doğru pek çok oyun, oyuncularla buluşmaya devam ediyor. 21 – 31 Aralık 2020 tarihleri arasında çıkacak yeni oyunlar ile oyun heyecanınıza kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Oyun oynamayı sevenler için piyasaya çıkacak yeni oyunları derledik. İşte yeni oyunlar ve oyunlara kısa bir bakış.

Override 2: Super Mech League [PC, PS5, XSX, PS4, XBO, Switch] – 22 Aralık

22 Aralık tarihi itibariyle oynanabilir durumda olacak olan Override 2, Modus Games tarafından geliştirildi. Aksiyon türündeki oyun için Türkiye’de en büyük handikap ise Türkçe desteğinin bulunmaması. 10 farklı dilde desteklenen oyunu İngilizce olarak oynamak mümkün. Oyunun bir önceki serisinde Xenotypelar yok edilirken, şimdi mekanik robotlarla yeni bir savaş heyecanı başlıyor.

Override 2: Super Mech League Sistem Gereksinimleri

64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir.

İşletim Sistemi: Windows 7/8.1/10 (64-bit Required)

İşlemci: Intel Core i5-760 2.8 GHz / AMD Athlon X4 740 3.2 GHz

Bellek: 8 GB RAM

Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 660 (2 GB VRAM) / AMD Radeon HD 7870 (2 GB VRAM)

DirectX: Sürüm 11

Depolama: 8 GB kullanılabilir alan

Super Meat Boy Forever [PC, PS4, XBO, Switch] – 23 Aralık

Sade ve basit ara yüzü ile yeteneklerinizi ön plana çıkaran Super Meat Boy Forever, zorlu parkurları ile keyifli zaman geçirmek isteyenler için ideal. Team Meat tarafından geliştirilen ve 23 Aralık’ta piyasaya sürülecek olan oyun, sistem gereksinimleriyle de çoğu bilgisayarda desteklenebilir durumda. Kaçırılan kızları Nugget’ı kurtarmak için zorlu parkurlarda mücadele edecek Meat Boy ve Bandage Girl hikayesine, Super Meat Boy Forever ile eşlik edebilirsiniz. Super Meat Boy oyununun devamı niteliğinde olmasına karşın yeni versiyon oyun dinamikleri ve grafikleriyle çok daha ötesinde.

Who’s Your Daddy? [PC, Xbox One] – 23 Aralık

İlk olarak 2015’te piyasaya çıkan oyun, Who’s Your Daddy Remake olarak yeniden oyun severlerle buluşuyor. Absürt tarzdaki oyunda ana konu, bir bebek ve babası. Yeni güncelleme, yeni bir oyun olarak değil, güncelleme olarak oyuna sahip olanlara sunulacak. Ancak oyun içi getirilecek yenilikler tek bir güncelleme ile sunulmayacak. Bu nedenle kademeli geçiş ile oyuna yenilikler eklenecek. Ayrıca yapım ekibinin dediği gibi, yeni güncelleme sonrasında oyuna başlarken “1 oyun içinde 2 oyun var gibi olacak” ve oyuncular 2. seçenek ile remake versiyonu oynayabilecek.

The Binding of Isaac: Repentance DLC [PC] – 31 Aralık

Edmund McMillen tarafından geliştirilen ve kısa sürede tüm dünya genelinde büyük bir üne kavuşan The Binding of Isaac için yeni bir DLC geliyor. The Binding of Isaac: Rebirth'e gelen son DLC olması beklenen yeni versiyon, 2020’in son gününde piyasaya çıkıyor. DLC dahilinde; yeni ve arttırılmış teselli ödülleri, dev mıknatıs lodestone, şeytanın tacı, Bebek Erik, Pelin ve Lil Bub’un dönüşü, Bethany ve Jacob + Esau isimli yeni karakterler oyuncuları bekliyor.

The Binding of Isaac: Repentance DLC Sistem Gereksinimleri

İşletim Sistemi: Windows 10

İşlemci: i7

Bellek: 4 GB RAM

Ekran Kartı: GeForce 900 Series

Depolama: 666 MB kullanılabilir alan

Her hafta yeni oyunlar çıkmaya devam ediyor. Yeni çıkan oyunlar daha performanslı donanım ihtiyacına doğru ilerlemeye devam ediyor. Her oyun için söyleyemesek de yeni oyunlardan performans almak istiyorsanız yeni oyun bilgisayarı seçeneklerine göz atmalısınız. Oyun bilgisayarı laptop tercihiniz olursa sizler için sunacağımız yüzlerce alternatife sahip konfigürasyon seçenekleri arasından tercihi yapabilirsiniz.

Yorum Yap

Yorum yapabilmek için öncelikle üye girişi yapmanız gerekmektedir.