Bu Hafta Çıkacak Oyunlar 25 Ocak – 31 Ocak 2021

25 Ocak 2021

Bu Hafta Çıkacak Oyunlar 25 Ocak – 31 Ocak 2021

2021’e iyice ısındığımız bu günlerde iddialı oyunların çıkacağı bir haftadayız. Atelier Ryza 2: Lost Legends & The Secret Fairy, Age of Empires II: Definitive Edition ve The Medium gibi iddialı oyunların piyasaya çıkacağı yeni oyun haftasında bu hafta çıkacak oyunları sizler için derledik.

Sniper Operation Z (25 Ocak)

Sniper Operation Z, FPS, hayatta kalma oyunlarından birisi. Bağımsız yapımcılar tarafından geliştirilen oyun; tek haritada, 6 farklı silahla, yapay zeka destekli botlara karşı oynanıyor.

Desdemona (25 Ocak)

Arkasında Batuhan Guner olan Desdemona, Türkçe ara yüz, seslendirme ve altyazı desteğine sahip. Korku türündeki oyunda, takım oyunu ile perili bir eve girmeniz, hayaletlerle yüzleşmeniz ve onların özelliklerini belirlemeniz gerekiyor.

Escape From Hospital (25 Ocak)

Haftanın korku oyunlarından bir diğeri olan Escape From Hospital, hastaneden kaçışı esas alıyor. Gözlerini açtığında hastanede olduğunu fark eden ve hastanede her şeyin anormal durumda olduğunu gören karakteri yöneteceğiniz oyunda; silahları almanız ve sizi yakalamaya çalışan zombilere karşı gelmeniz gerekiyor.

Forsaken Universe (26 Ocak)

Aksiyon, macera ve rol yapma türündeki oyun Forsaken Universe, oyuncuları dünyadaki yaşamın sona erdiği bir döneme götürüyor. Barınak inşa etmek, korunmak, yiyecekler bulmak ve hayatta kalmak için zaman zaman diğer oyuncuları öldürmeniz gerekecek. Yüksek sistem gereksinimlerine sahip olan oyun, etkileyici grafik ve efekt şöleni sunuyor.

Atelier Ryza 2: Lost Legends & The Secret Fairy (26 Ocak)

Haftanın ücretli ancak iddialı yapımlarından birisi olan Atelier Ryza 2: Lost Legends & The Secret Fairy, rol yapma türünde bir oyun. Atelier Ryza: Ever Darkness & The Secret Hideout serisinin devamı niteliğindeki yeni versiyon, hikayenin 3 yıllık aranın ardından devam etmesini sağlıyor. Özellikle uzakdoğu ülkelerinde büyük bir popülerliği bulunan oyun, Avrupa ve Amerika oyun pazarına da giriyor. Ön sipariş fiyatı ise 269,10 TL. Silahlar ve özel dövüş sahnelerindeki efektleriyle dikkat çeken oyunun, sistem gereksinimleri de oldukça yüksek.

Skeleton King (26 Ocak)

Üçüncü şahıs korku türündeki bir diğer oyun ise Skeleton King. Mobil oyunlardan yakından tanınan koşu türündeki oyunda, sağa ya da sola hareket etme, atmaya ya da eğilme hareketlerini yapmanız yeterli. Bu hafta basit, eğlenceli oyun oynamak isteyenler için Skeleton King ideal durumda.

You Arrive in a Town (26 Ocak)

1 ile 4 oyuncunun dahil olabildiği fantezi bir oyun türü olan You Arrive in a Town’da, canavarlara karşı mücadele etmeniz, yeni eşyalar üretmeniz ve para kazanmanız gerekiyor. Takım olarak oynanabilecek olan farklı görsel zenginlikleriyle de RPG türüne yeni bir soluk getiriyor. Oyunun sistem gereksinimleri ise oldukça yüksek.

Age of Empires II: Definitive Edition - Lords of the West (26 Ocak)

Strateji oyunu denildiğinde, herkesin aklına ilk gelen oyunlardan birisi olan Age of Empires, bu haftanın en heyecan verici oyunlarından birisi olacak. Age of Empires II: Definitive Edition - Lords of the West adı ile 26 Ocak tarihi itibariyle oynanabilir durumda. Forgotten Empires, Tantalus Media, Wicked Witch tarafından geliştirilen oyun 18.50 TL gibi bir etiket fiyatına sahip. Age of Empires II: Definitive Edition genişleme paketi olarak sunulan yeni versiyonda, 2 yeni medeniyet, yeni seferler oyuna dahil ediliyor.

Handball Manager 2021 (27 Ocak)

Spor oyunları sevenler için haftanı en dikkat çeken yapımlarından birisi de Handball Manager 2021. Klasik bir hentbol oyunu olan bu yeni yapımda, takımınız ile şampiyonluk için zorlu bir sezon sizleri bekliyor.

Ryte - The Eye of Atlantis (27 Ocak)

Haftanın VR destekli oyunlarından birisi olan Ryte - The Eye of Atlantis, Intel Core I7, 8 GB RAM ve Nvidia GTX 1060 gibi yüksek gereksinimler istiyor. Antik Yunan tarihine uzanan hikaye, Atlantis’te geçiyor. Zorlu bulmacalar, doğaüstü güçler, gizemli hikayeler ve birbirinden farklı bitişlere sahip oyun, yılın en çok ilgi gören oyunlarından birisi olmaya aday.

Boodunnit (28 Ocak)

Kendi ölüm sebebinizi bulmak için ipuçları üzerinde olacağınız Boodunnit, konusuyla oldukça farklı. İ6 işlemci ve 6 GB RAM gibi gereksinimlere sahip olan oyun, DirectX 11 versiyonunu da zorunlu kılıyor.

Devour (28 Ocak)

Haftanın belki de en korkunç oyunu olabilecek Devour, Türkçe oyun oynamak isteyenlere de ara yüz ve altyazı desteği sunuyor. Straight Back Games tarafından yayınlanan oyunda, 2-4 kişilik online oyun, tekli oyuncu modu gibi 2 farklı seçenek bulunuyor.  Hayatta kalma türündeki oyunda, şeytanlar tarafından ele geçirilmiş olan tarikat liderini durdurmanız gerekiyor.

The Medium (28 Ocak)

Fragmanıyla dahi izleyenleri etkilemeyi başaran The Medium, sinematik efektleri ve  bol bol çığlıklarıyla korkuyu sonuna kadar hissetmenizi sağlayacak.  Özel bir yapım olarak dikkat çeken The Medium, 188,10 TL etiket fiyatına sahip. Gerçek dünya ile ruh dünyası arasında geçen bu oyunda, bulmacaları çözmeniz, özel yeteneklerinizi kullanmanız ve kendinizi korumanız gerekiyor. Üçüncü şahıs psikolojik korku oyunu olarak dikkat çeken oyunda etkileyici grafikleri ve oyun içi dinamikleriyle yüksek sistem gereksinimleri de içeriyor.

RC Airplane Challenge (29 Ocak)

Strange Games Studios, uçuş simülasyonu sevenler için yeni oyunu ile oldukça iddialı. RC uçakların temel alındığı bu oyunda, VR desteğinin de olması oyunu daha gerçekçi kılıyor. Online mod sayesinde maksimum 32 oyuncuya kadar eşzamanlı oyun imkanı bulunan uçuş simülasyonda, çevrimdışı oynamak isteyenlere de çevrimdışı mod bulunuyor. Üstelik çevrimdışı modda, serbest uçuş gibi 4 farklı alt mod bulunuyor. Hem online hem de yüksek grafik özellikleriyle dikkat çeken oyunda gereksinimler de yüksek.

Yorum Yap

Yorum yapabilmek için öncelikle üye girişi yapmanız gerekmektedir.