Casper Bilgisayarı Tamamlayıcı Aksesuarlar Neler?

30 Eylül 2022

Casper Bilgisayarı Tamamlayıcı Aksesuarlar Neler?

Casper Bilgisayarı Tamamlayıcı Aksesuarlar Neler?

Tercihini Casper kalitesinden yana yapanlar için Casper bilgisayarı tamamlayıcı aksesuarlar da oldukça cazip tekliflerle sizlere sunuluyor. Sırt çantaları, oyuncu klavye ve mouseları, mousepadler, oyuncu kulaklıkları ve telefon tercih edenler için özel kılıflar ile Excalibur T-Shirt seçenekler arasında.

Excalibur 16" Sırt Çantası

Casper'ın en çok tercih edilen aksesuarların başında gelen Excalibur 16 inç sırt çantası, bilgisayarların güvenle taşınmasını sağlıyor. İç hacminin geniş olması sayesinde bilgisayar ve bilgisayar aksesuarlarının taşınabileceği çantada üstelik özel organizerler sayesinde her şeyi yanınıza alabilirsiniz.

Excalibur GK21 Oyuncu Klavyesi

Excalibur ailesinin en yeni üyelerinden birisi olan oyuncu klavyesi, tercihini masaüstü oyun bilgisayarlarından yana yapanlara hitap ediyor. Hızlı, konforlu ve ergonomik yapısı ile oyuncuların becerilerine katkı sağlayan klavye, özel RGB aydınlatmaları ile karanlık alanlarda da yanınızda.

Excalibur GM21-M Oyuncu Mousepad

Oyun oynamayı sevenlerin vazgeçemediği aksesuarlardan bir tanesi olan mousepad, Casper tarafından yeniden tasarlandı ve oyunculara özel olarak hazırlandı. RGB aydınlatma gibi pek çok farklı seçeneğe sahip olan mousepad, oyun alanlarını da renklendiriyor.

Excalibur GH21 Oyuncu Kulaklığı

Oyuna tam olarak hakim olabilmek ve her bir detayı duyabilmek için ihtiyacınız olan oyuncu kulaklığı Casper güvencesi ile sizlerle. Oyun dışında müzik ya da farklı sesli içeriklerde de oyuncu kulaklığı performansıyla sizi etkileyecek.

Cep Telefonu Kılıfları

Casper VIA E30 ya da Casper VIA E4 Gibi cep telefonlarını tercih ediyorsanız Casper cep telefonu ile tamamen uyumlu kılıfları ile destek sağlıyor. Özel Ar-Ge çalışmaları ile üretilen cep telefonu kılıfları, telefonları koruduğu gibi düşme, çarpma gibi olumsuzluklara karşı da dayanıklılığı artırıyor.

Excalibur GX21 Oyuncu Mouse

Özel aydınlatma sistemi, hızlı tepki süresi ve kauçuktan yapılmış olması sayesinde ele tam oturarak kontrolü sağlayan Mouse, Casper'ın en popüler aksesuarlarında ilk sıralarda yer alıyor.

Tüm bunların yanı sıra özel Nirvana sırt çantaları, laptop çantası ve Excalibur tişört modelleri Casper bilgisayar tamamlayıcı aksesuarları olarak tercih edebilecekleriniz arasında.

Yorum Yap

Yorum yapabilmek için öncelikle üye girişi yapmanız gerekmektedir.