Casper Jet Servis Ve Turbo Servis Seçenekleri Arasındaki Farklar Nelerdir?

15 Mart 2021

Casper Jet Servis Ve Turbo Servis Seçenekleri Arasındaki Farklar Nelerdir?

Casper, ihtiyaç duyulan servis hizmetlerinde beklentileri tamamen karşılayacak jet servis ve turbo servis gibi farklı seçenekler sunmaktadır. Her iki servis, farklar içerdiği gibi servis hizmetinden yararlanmak isteyenler iki seçenekten birisini tercih ederek hızlı ve sorunsuz servis hizmeti alabilir.

Casper Jet Servis Özellikleri Nedir?

Casper jet servis, ücretsiz bir hizmettir. Bu seçenekte ürünler kargo aracılığı ile gönderilir ve Casper tarafından yine kargo ile müşteriye teslim edilir. Servis için ürün göndermek isteyen kişilerin jet servis seçeneğini tercih etmesi halinde herhangi bir ücret ödemesine gerek yoktur. Bununla birlikte servisle gönderilecek ürün ile ilgili talep bölümünden ayrıntılı bir şekilde bilgiler aktarılmalıdır. Bu aşamada ürünün seri ve IMEI numarasının yazılması, kargoda zarar görmeyecek şekilde paketlenmesi gerekir. Online sitede yer alan jet servis bölümündeki formun doldurulması ile birlikte ilgili hizmetten yararlanılabilir.

Casper Turbo Servis Özellikleri Nedir?

Jet servis, ücretsiz bir servis olduğu gibi Turbo servis hizmetinden yararlanmak isteyenlerin ücret ödemesi gerekmektedir. Turbo serviste, ürünler motorlu kuryeler ile özel olarak alınır ve korumalı bir şekilde taşınarak servise teslim edilir. Ürünün geri teslimat işlemlerinde de yine motorlu kuryeler ile teslimat yapılmaktadır. Sadece İstanbul ve Ankara'daki belirli semtlerde geçerli olan turbo servis hizmeti, standart bir jet servis hizmetine göre çok daha hızlıdır. Saat 12.00'a kadar yapılan tüm çağrılarda ürünler gün içerisinde motorlu kuryeler tarafından teslim alınır. 12.00’yi geçen çağrılarda ise bir sonraki iş gününde cihazın servis hizmetinden yararlanması sağlanmaktadır. (Telefon, Tablet ve Notebook'larda geçerlidir.)

Casper Jet Servis Ve Turbo Servis Seçenekleri Arasındaki Farklar Nelerdir?

Casper Jet servisi ile turbo servis arasındaki en büyük fark ücretlendirmedir. Jet serviste ücret ödemeyen kullanıcılar, kargo sürelerini beklemek durumunda kalırken turbo servis Ankara ve İstanbul bölgesindeki belirli alanlarda hizmet verdiğinden dolayı gün içerisinde ürünün servise ulaşması sağlamaktadır. Ücretli olması dışında daha hızlı bir çözüm olarak dikkat çeken turbo servis, sadece kapsama alanı içerisinde olan kişiler tarafından tercih edilebilir.

Yorum Yap

Yorum yapabilmek için öncelikle üye girişi yapmanız gerekmektedir.