Casper VIA M40

02 Mayıs 2024

Casper VIA M40

Şık tasarımı ve etkileyici performansıyla dikkat çeken VIA M40 telefon, kullanıcılarına benzersiz bir deneyim sunmayı hedefliyor.

Etkileyici Performans

Casper VIA M40'ın en dikkat çekici özellikleri, uzun ömürlü batarya, yapay zeka destekli kamera seti ve premium tasarımı.
Android işletim sistemi, telefonun hızlı ve sorunsuz bir şekilde çalışmasını sağlayarak kullanıcılarına kesintisiz bir deneyim sunuyor. 6.53 inçlik büyük ekranı, HD+ çözünürlüğü ve 90Hz tazeleme hızı, kullanıcıların her türlü içeriği daha net ve canlı bir şekilde görüntülemesini sağlıyor.

Her Ortama Uygun Kamera

Fotoğraf tutkunları için de Casper VIA M40 telefon, oldukça çekici bir seçenek. Yapay zeka teknolojisinden faydalanan 50MP çözünürlüğündeki ana kamerası, 13MP çözünürlüğündeki ön kamerası, 2MP Macro ve 2MP Bokeh kamerası sayesinde ister şehrin telaşı içinde muhteşem anlarınızı, ister doğanın mucizesi renklerin dansını yıllarca tüm detay ve netliği ile bir anı olarak saklayabileceksiniz.

Kesintisiz Güç Seninle

Telefonu elinden düşürmeyenlerin tercihi olacak olan VIA M40, 5000 mAh gücüne sahip bataryası ile 17 saat Standby, 10 saat video, 28 saat müzik, 8 saat video izleme imkanını kullanıcılarına sunuyor. VIA M40 şarj endişesi olmadan kesintisiz kullanım konusunda ideal bir telefon olarak kullanıcı karşısına çıkıyor.

Geniş Depolama

Casper VIA M40'ın depolama kapasitesi de oldukça etkileyici. 6GB RAM’ ek 6GB sanal ram (VRAM) ve 128 GB'lık geniş depolama alanı, fotoğraflarınızı, videolarınızı ve diğer tüm dosyalarınızı saklamak için yeterli alan sunuyor. Ayrıca micro SD kart desteği sayesinde depolama alanınızı istediğiniz zaman 512GB daha genişletebilirsiniz.

Üst Düzey Güvenlik

Güvenlik konusunda da endişelenmenize artık gerek yok. Casper VIA M40, hem parmak izi okuyucusu, hem de yüz tanıma teknolojisi sayesinde kişisel verilerinize özel güvenlik önlemi sağlıyor.

Sıra Dışı Tasarım

Casper VIA’ya özel inci beyazı, safir siyah ve opal mavi renk seçenekleri ile tüm enerjinizi dışarı yansıtın. 
Renk alternatifleri fark yaratan VIA M40’ın ayrıca kameranın gücünü ön plana çıkartan tasarımı ile parıltı efekti dikkatleri üstüne toplayacaksınız.

Her Şey Bir Telefon Kadar Yakın

Casper VIA M40, kompakt yapısı, şıklığı, performansı ve kullanım kolaylığıyla uzun yıllar elinizden düşmeyecek. Tüm ihtiyaçlarınızı tek bir telefon ile halledebilecek, muhteşem anlarınızı yıllarca güven içerisinde saklayabileceksiniz. Eskimeyecek olan bir tasarıma sahip olan VIA M40 ile işlevsellik ve şıklık hep sizinle olacak.
 

Yorum Yap

Yorum yapabilmek için öncelikle üye girişi yapmanız gerekmektedir.