Casper VIA X30 Plus Özellikleri Neler?

11 Nisan 2023

Casper VIA X30 Plus Özellikleri Neler?

VIA ailesinin en yeni üyesi X30 Plus, birbirinden farklı özellikleriyle teknoloji meraklılarını heyecanlandırdı. Gerek işlemci özellikleri gerek şık tasarımı ile göz dolduran X30 Plus kullanıcıların tüm ihtiyaçlarını karşılar nitelikte olup geniş ekranı sayesinde de oyunlarınızın keyfine varabilirsiniz. 

Performansın Sınırlarını Aşın

Performansın sınırlarını aşın mottosuyla tasarlanan Casper VIA X30 Plus, 8 GB RAM ve ekstra 8 GB Sanal RAM ile 16 GB’a kadar arttırılabilir RAM seçeneğiyle Casper VIA X30 Plus ultra hızlı deneyimler için geliştirildi. 

Casper VIA X30 Plus, 4600 mAh batarya ve 30 W’lık hızlı şarj özelliği sayesinde her anınıza eşlik ediyor. Sağladığı donanım özelliklerinin yanında bir diğer tercih edilme sebebi de bütçe dostu olması.

Casper telefon modelleri, Casper via X30 plus telefon özellikleri

Eşsiz Nitelikte Fotoğraflar

3 arka kameraya sahip olan Casper tüm anılarınızı profesyonel kalitede saklanmasına imkan sağlıyor. 50 MP çözünürlüklü kamerası ve Arcsoft yazılım desteği ile tüm anılarınızı ölümsüzleştirmek için tasarlandı. Bir selfie için olmazsa olmaz unsurlardan açı, ışık ve netlik 13 MP ön kamera ile bir araya gelince unutulmaz anlar tüm güzelliğiyle telefonunuzda yerini alıyor.

Platin gümüş ve platin antrasit olarak iki renk tasarımı bulunan cihaz 8.1 mm inceliği ile şık ve modern bir görünüm sağlıyor.

Casper telefon modelleri, Casper via X30 plus telefon kamera özellikleri

Yorum Yap

Yorum yapabilmek için öncelikle üye girişi yapmanız gerekmektedir.