Excalibur 23.8'' Flat Monitör İle Oyun Performansını Zirvede Yaşayın

24 Ağustos 2023

Excalibur 23.8''  Flat Monitör İle Oyun Performansını Zirvede Yaşayın

Excalibur 23.8'' monitör ile önceki oyun deneyimlerinizi unutmaya hazır olun. Yüksek teknoloji ve performansının bir araya geldiği bu monitör ve oyun bilgisayarı ile yepyeni bir oyun deneyimi yaşayın. Excalibur 23.8'' flat monitörün kullanıcılarına sunduğu birbirinden güzel özellikleri deneyimleyin. Sizlerle bu eşsiz monitörün kullanıcılarına sunduğu özellikleri paylaşmak isteriz.   

Excalibur 23.8'' Monitör İle Her Harekete Anında Tepki Verin

Excalibur 23.8'' Monitör, oyunculara sunduğu 200Hz ultra yüksek yenileme hızı ve 1 Ms tepki süresi sayesinde oyun içerisinde her harekete hızlı bir şekilde karşılık verme imkanı sağlıyor. Excalibur oyun bilgisayarları bu özellikler sayesinde oyun esnasında yaşanan gecikmelerin önüne geçiyor ve Fast IPS panel teknolojisi ve flat ekranı ile oyunculara unutulmaz bir deneyim yaşatıyor.

Excalibur 23.8'' Monitörün Çerçevesiz İnce Tasarımı İle Oyunun İçinde Gibi Hissedin

Excalibur 23.8''  çerçevesiz ince tasarımı sayesinde kullanıcılarına daha geniş ekran deneyimi sunuyor. İnce kenar detayı monitöre şıklık katarken geniş bir ekran algısıyla ekrana daha iyi konsantre olmanızı sağlıyor.  

Excalibur 23.8'' Monitörün Titreşim Önleyici Ekran Özelliği ve Blue Light Teknolojisi İle Göz Sağlığınızı Koruyun

Excalibur, titreşim önleyici ekran özelliği sayesinde göz yorgunluğunu en aza indiriyor. Oyuncular saatler süren oyun karşılaşmalarında bile kullanıcıların göz yorgunluğu nedeniyle yaşadığı sorunlara çözüm getiriyor. Blue Light teknolojisi ile göz yorgunluğu yaşanmıyor.

Excalibur 23.8'' Monitör İle Kablo Karışıklığından Kurtulun ve Bağlantılarınızı Kolaylıkla Yönetin

Monitörün sahip olduğu DP 1.2 ve HDMI 2.0 portlar sayesinde 200 Hz’lik ekran hızı ile kesintisiz oyunun tadını çıkarın. Kablo karışıklığını en aza indirerek görüntü kirliliğinden kurtulun. Excalibur 23.8” Monitör ile bağlantıları en verimli şekilde yönetin.

Excalibur 23.8'' Monitör İle Kesintisiz Oyun Deneyiminin Keyfini Çıkarın

AMD FreeSync ™ ve NVIDIA® G-SYNC® teknolojisiyle görüntülerde takılma, yırtılma ya da komut gecikmesi olmaksızın oyun esnasında kesintisiz bir ekran deneyimi sağlıyor.

Excalibur 23.8” flat monitör ile siz de yüksek görüntü kalitesi, kesintisiz oyun performansı, kolay bağlantı yönetimine erişin. Blue light ve titreşim önleme teknolojileriyle uzun saatlerde bile göz sağlığınızı koruyun.

 

Yorum Yap

Yorum yapabilmek için öncelikle üye girişi yapmanız gerekmektedir.