Excalibur Alınır Mı?

14 Haziran 2023

Excalibur Alınır Mı?

Casper’ın oyun bilgisayar markası olan Excalibur, kullanıcılarına yüksek kalitede performans sunmak için tasarlandı.Gelişen oyun dünyasına artan ilgi ile birlikte kullanılan oyun bilgisayarların kalitesinin de artması gerekir. Türkiye’nin önde gelen teknoloji markalarından biri olan Casper da gelişen teknolojiye uyum sağlayarak kullanıcılarına ömür boyu performans garantisi sunuyor.

Casper Excalibur, oyuncuların kusursuz bir oyun deneyimi yaşayabilmeleri için cihaz performanslarını sürdürülebilir kılıyor. Oyun bilgisayarlarının arızalanması ya da herhangi bir konuda yaşanan teknik aksaklığın yaşanması ihtimalinde sunduğu servis sonrası destek ve hizmet ile oyuncular için ömür boyu güvence sağlıyor.

Casper ile Çeşitli Konfigürasyon Seçenekleri

Excalibur bilgisayarlar oyuncular arasında bilgisayar toplama olarak tabir edilen konfigürasyon seçenekleri ile ön plana çıkıyor. Casper kullanıcılarına istedikleri ya da ihtiyaç duydukları sistemleri bu sayede kolayca bir araya getirme imkanı sağlıyor. 

Konfigürasyon sisteminde kullanıcılar tercih ettikleri Excalibur oyun bilgisayarları, işlemci, işletim sistemi, ekran kartı, RAM, depolama, ekran, optik, anakart gibi birçok sistem özelliğini ihtiyaç ve isteklerine yönelik olarak tercih etme şansına sahipler. Casper’ın konfigürasyon sistemini tercih etmenin en büyük avantajı bilgisayar parçalarının fabrika ortamında uzman mühendisler tarafından bir araya getirilmesi ve uyumluluğunun test ediliyor olmasıdır.

Excalibur oyun bilgisayarlarının her bileşeni elektriksiz üretim ortamında test edilir, sistem ayarları uygulanır ve tüm güncellemeleriyle birlikte güvenli bir şekilde oluşturulur ve sonrası için performans garantisi sunar.

Bu sayede parça uyumsuzluğu yaşanması riski ortadan kaldırılır ve cihaz ile ilgili ömür boyu garanti sunulmuş olur.

Casper Kullanıcılarına Hayat Kurtarıcı Jet Servis ve Turbo Servis Hizmetlerini Sunuyor

Excalibur, kullanıcılarına sunduğu Jet Servis ve Turbo Servis hizmetleri ile oyuncular için birçok kolaylık sağlıyor. Bu hizmetler sayesinde kullanıcılara web sitesi üzerinden talep oluşturarak, ev ya da işyerlerinden çıkmadan cihazlarını teknik servise ulaştırma imkanı sağlanıyor.

Kullanıcı, Jet Servis hizmetiyle cihazını kargo ücreti ödemeden servise gönderme imkanına sahiptir.  Turbo Servis hizmeti ile cihaz kullanıcının ev ya da iş adreslerinden moto kurye aracılığıyla teslim alınıyor. Cihaz Casper Merkez Servisi’ne ulaştıktan sonra bir gün içerisinde sorun çözüme ulaşıyor.

Ayrıca kullanıcılar cihazlarını teknik servise göndermeden 90 549 797 20 66 no’lu Excalibur WhatsApp hattı üzerinden teknik servise ulaşabilirler. Bu sayede sorunları hızlı bir şekilde çözüme ulaşır ve kullanıcı kaldığı yerden olağanüstü oyun deneyimine devam edebilir.

 

Yorum Yap

Yorum yapabilmek için öncelikle üye girişi yapmanız gerekmektedir.