NVIDIA ve Excalibur Sponsorluğunda Düzenlenen Valorant Turnuvası Sona Erdi.

03 Şubat 2021

NVIDIA ve Excalibur Sponsorluğunda Düzenlenen Valorant Turnuvası Sona Erdi.

Nvidia Geforce ve Excalibur sponsorluğunda 15 Ocak’ta başlayan Reflex Masters #2 Valorant Turnuvası sona erdi. Ocak 2021’de ikincisi düzenlenen Reflex Masters #2 Valorant 20.000 ortalamanın üzerinde seyirci ve rekor seviyede final izleyicisi ile sona erdi.

Tüm kullanıcılara açık bir şekilde başlatılan turnuvada, 1000’i aşkın oyuncu, “Excalibur, Oyunda Güç Budur!” mottosuyla zorlu rakiplere meydan okudu. NVIDIA’nın Valorant oyununda da etkinleştirilebilen ve sistem gecikmesini düşürerek rekabetçi oyuncuların avantajını korumaya yönelik Reflex isimli teknolojisinden ilham alan turnuvaya geniş katılım oldu.

4 açık eleme ile birlikte en iyi 16 takım belirlenerek final müsabakalarına geçiş yapıldı. 30 Ocak’ta düzenlenen finalde Unity Esports ile karşılaşan Anka E-Sports, maçtan galip ayrılarak namağlup bir şekilde turnuvada şampiyonluğa uzandı.

Eğlenceli Sunumlarıyla Renk Kattılar

İkincisi düzenlenen Reflex Masters #2 Valorant Turnuvası’na Ferit "Wtcn" Karakaya, Kemal "KendineMuzisyen" Can Parlak ve Semih "Legoo" Selvi, sunumlarıyla renk kattı. Twitch’te ve Türkiye genelinde en çok ilgi gören yayınlara sahne olan turnuva, 280.000'den fazla izlenme, 26.550 maksimum izleyici ve 20.000'den fazla ortalama izleyici sayısına ulaştı. Hızlı ve akıcı performanslarıyla turnuvaya damga vuran Excalibur oyun bilgisayarları, turnuva boyunca hem oyunculardan hem de izleyicilerden tam not almayı başardı.

Oyun dünyasının öncü markaları Excalibur ve NVDIA işbirliği 2021'de başka espor organizasyonlarında devam edecek ve profesyonel arenada kendini fark ettirmek isteyen oyuncuların ilk uğrak yeri olacak. 

Yorum Yap

Yorum yapabilmek için öncelikle üye girişi yapmanız gerekmektedir.