Sizden Gelenler 2 - Casper VIA Telefonlar

05 Nisan 2021

Sizden Gelenler 2 - Casper VIA Telefonlar

Kullanımı Kolay ve Uygun Fiyatlı Bir Telefon için Öneriniz Nedir?

Cep telefonu alanında Casper VIA serisiyle farklı beklenti ve ihtiyaçlara çözüm sunuyoruz. Farklı segment modeller, bütçe dostu fiyatlar ile Türkiye cep telefonu pazarında önemli bir paya sahip olan modellerimiz, kullanıcıya kusursuz bir Android deneyimi sağlar. Kullanımı kolay ve uygun fiyatlı bir telefon almak isteyenler için Casper VIA cep telefonu modellerimizden VIA F20, VIA G5, VIA X20 ve VIA E4 gibi seçeneklerimizi inceleyebilirsiniz.

Casper Telefon Aksesuarları Satıyor mu?

Telefon aksesuarları konusunda Ar&Ge çalışmaları yapılmaktadır. Mevcut telefonlar, kullanıcıların beklentilerine tam uyum sağlar. Böylece ek bir aksesuar kullanmaya gerek kalmadığı gibi kullanıcılar, telefon kutu içeriği ile birlikte ihtiyaç duyulan aksesuarlara sahip olmaktadır. Böylece bütçe dostu bir fiyat ile birlikte satın alınabilen Casper telefon modelleri, aksesuarlar konusunda da kullanıcıların ek bir satın alma yapma gereksinimini ortadan kaldırır.

Casper Telefon Modelleri İyi Fotoğraf Çekiyor mu?

Casper VIA telefon modellerimiz fotoğraf çekimi konusunda kullanıcıların beklentilerini karşılar. Yapay zeka desteği ile sahne analizi yaparak en iyi karelerin elde edilmesini sağlayan VIA serisiyle başlangıç seviyesindeki kullanıcılar dahi etkileyici fotoğraflar çekebilir. Casper VIA F20, Casper VIA G5, Casper VIA X20 gibi son modellerde yer alan ultra net dörtlü AI kamera sistemi, net ve kaliteli fotoğraf çekimi sağlıyor. Portre modu, bokeh efekti ve makro çekim desteği gibi pek çok ek özellik ile birlikte gelen telefonlar, böylece fotoğraf çekimi konusunda üstün bir performans sunar.

Yüksek Amperli Hızlı Şarj Aletleri Telefonlara Zarar Verir mi?

Cep telefonu kullanımlarında orijinal şarj aletlerinin kullanılması önerilir. Casper cep telefonlarında her bir telefon için ne kadarlık bir güç gereksinimi olduğu detaylı olarak belirtilir. Böylece kullanıcılar yüksek amperli hızlı şarj aletleri başta olmak üzere farklı şarj cihazlarını kullanırken, mevcut güç gereksinimlerine göre tercih yaparak telefonlarını sorunsuz bir şekilde kullanabilir. Telefonların şarj için ihtiyaç duyduğu güç dışında (eksik ya da fazla) hiçbir güç verilmemeli ve bu cihazlarla telefonlar şarj edilmemelidir.

Yorum Yap

Yorum yapabilmek için öncelikle üye girişi yapmanız gerekmektedir.