Valorant Points nedir?

31 Temmuz 2023

Valorant Points nedir?

Valorant Points, Riot Games’in çok oyunculu FPS video oyunu olan Valorant’a ait bir para birimidir. Valorant Points ile oyun içinde bulunan mağazada, ajan veya silah aksesuarı gibi birçok ürün satın alarak kullanmanıza yardımcı olur. Siz de güzel bir oyun deneyimi yaşamak istiyorsanız  Excalibur oyun bilgisayarı ile oyunların tadını çıkarabilirsiniz.

Valorant Points Ne İşe Yarar?

Valorant oyununa ait olan Valorant Points ile mağaza bölümündeki teklifler ve vitrinde yer alan ürünler satın alınabiliyor. Valorant Points ile alınabilecek oyun içi ürünler, karakter ve silahlarını geliştirmesini sağlar. Ayrıca, Valorant Points ile oyun içi avantaj sunan seçkin savaş bileti ile Radyanit puanı alınabilmektedir.

Savaş biletleri, görevlerden kazanılan XP’ye bağlı olarak oyun içinde fazla vakit geçirdikçe kazanılmaktadır. Valorant’ta seçkin ve ücretsiz savaş bileti olmak üzere iki bilet bulmaktadır. Ücretsiz savaş bileti oyunun başlangıcında her oyuncuya verilirken seçkin savaş bileti ise sadece Valorant Points ile alınabilmektedir.

Radyanit puan ise ajan seviyelerini belirlemede ve diğer çeşitli özelliklerin kilidini açmak için kullanılıyor. Ayrıca, Radyanit puanı ile silahların ateş gücünü arttırılabilir ve aksesuar yükseltmeleri yapılabilir. Oyun içi görevler ile Radyanit puanı toplanabilir daha fazla Radyonit puana ihtiyaç olduğu zaman ise Valorant Points ile anında satın alınabilirsiniz.

Valorant Points Avantajları Nelerdir?

Valorant Points oyundaki karakterlere herhangi bir avantaj sağlamamaktadır. Oyuncu bir yayıncı veya içerik üreticisi ise birkaç avantajı bulunmaktadır.

Bu avantajlar şunlardır:

-Kozmetik olarak adlandırılan farklı görsellere sahip olmak izleyen kitlesini çekecektir.

-Yeni çıkan bir kozmetiği ya da silah uğuru gibi özellikleri tanıtmak, izleyici kitlesinin artmasını sağlayacaktır.

Yorum Yap

Yorum yapabilmek için öncelikle üye girişi yapmanız gerekmektedir.