Windows 11 Education

09 Aralık 2021

Windows 11 Education

Pandemi ile birlikte değişen yenidünyada eğitim ve öğrenim şekline bakış açımız eskiye göre çok farklı. Tüm dünyanın içinde bulunduğu bu yeni durumda öğrencilerin de eğitimlerine aksatmadan devam etmeleri gerekiyordu. Bu durumda da ihtiyaçları karşılamak için eğitimciler hızla uzaktan ya da hibrit eğitim sistemleri oluşturdular ve bu şekilde öğrenciler için her an her yerden iletişim kurabilecekleri eğitimlerini devam ettirecekleri hibrit sınıflar oluşturuldu.

Bu durum ilk zamanlar da tam bir karmaşa olsa da aslında eğitime de yeni bir yaklaşım getirdi ve şunu öğrenmemizi sağladı; eğitim her yerde ve her koşulda devam etmeli. Bu fikir ile tüm dünyada öğrencilerin ilgisini çeken, eğitimde ve hayatta başarılı olmaları için beceriler kazanmalarına yardımcı olan güvenli, ölçeklenebilir öğrenci merkezli teknolojiler oluşturulmasına olanak sağlandı.

Bugün karşımızda, eğitimcilerin her öğrencinin tam potansiyelini ortaya çıkarmasına yardımcı olarak, onlara güvenli ve güvenilir bir ortamda öğrenmeleri için güçlü araçlar vererek, bulunuyor.

Windows 11 Education, öğretmenlere öğretmek için daha fazla zaman verirken öğrenciler için ise yeni özelliklerle yüklü eğitim sürümleri sunarak yaratıcı olmalarına, kendilerini ifade etmelerine, odaklanmalarına ve öğrenmelerine yardım ediyor.

Windows 11 Education Avantajları Nedir?

Güvenli ve Yönetimi Kolay.

Sınıfta ve uzaktan eğitim için tasarlanmış uygun fiyatlı Windows cihazlarıyla tüm öğrencilere erişim imkânı sağlayın. Kaybolduğunda veya çalındığında bile cihazları koruyan, verilere ve kullanıcılara yönelik yerleşik ve güçlü koruma sayesinde içiniz rahat olsun.

Uygun Maliyetli Lisans 

Tek bir Microsoft 365 Eğitim lisansıyla, eğitimcilerin öğretmeye daha fazla zaman ayırmasını sağlayın ve öğrencilere kendilerine has biçimlerde öğrenmeleri için ihtiyaç duydukları araçları sunun. 

Kolay Cihaz Kurulumu ve Dağıtımı 

Windows Autopilot ile temassız dağıtım ve cihaz yönetimini uzaktan ve geniş ölçekte uygulayın.

Tek Bir Öğrenme Ortamı  

Tümü Microsoft Teams'de olan dersler, ders materyalleri ve ödevlerle öğrencilerin ilgisini çekin.

Basitleştirilmiş Cihaz ve Uygulama Yönetimi  

Microsoft Intune, güvenli bir öğrenme ortamı oluşturmaya yardımcı olan uygulamaların ve cihaz ayarlarının hızlı bir şekilde dağıtılmasını sağlar.

Microsoft'un tam çözümü için bir Eğitim Uzmanıyla iletişime geçin.

Yorum Yap

Yorum yapabilmek için öncelikle üye girişi yapmanız gerekmektedir.