2 Kişi Oynanabilen Online Oyunlar Nelerdir?

12 Mayıs 2021

2 Kişi Oynanabilen Online Oyunlar Nelerdir?

Son dönemlerde mobil oyunlar çok daha popüler hale gelirken, oyun performanslarının da artması telefonlar ile oyun oynama alışkanlığının yaygınlaşmasını sağladı. 2 kişi oynanabilen online oyunlar ile oyun keyfini arttırmak mümkün. İşte en iyi iki oyunculu mobil oyunlar.

Dots and Boxes

iOS ve Android desteği bulunan Dots and Boxes’ta klasik bir kağıt kalem oyunu deneyimi yaşamak mümkün. 2 oyunculu olarak tek bir telefonda dahi oynanabilen bu oyun, keyifli vakit geçirmek isteyenler için birebir.

Crossy Road

Eğlenceli bir diğer oyun ise Crossy Road. Bağımlılık yapacak derecede hızlı ilerleyen oyun 2 oyunculu moda sahip. Ayrı cihazlarda oynayabileceğiniz bu oyunu, başarıyla tamamlamak için rakibinizden daha fazla ilerleme kaydetmeniz gerekiyor.

Glow Hockey 2

Standart hokey heyecanın mobil versiyonu alan Glow Hockey 2, eğlenceli ve bir o kadar basit.

Badland

Etkileyici grafiklere sahip olan Badland oyununda, iki kişi ile oyun oynamak mümkün. Zorlu parkurlardan geçmek ve parkurların sonuna kadar ulaşmayı başarmak temel hedef olurken bu oyunu ayrı ya da aynı cihazlardan oynayabilirsiniz.

Bowmasters

Çeşitli silahlar ile rakiplere karşı üstünlük kurmaya dayanan Bowmasters, yeteneğin ön plana çıktığı bir tür. Özellikle silahları ateşlerken yörüngelere ve hedefleri belirlemek oldukça önemli. Ücretsiz olan oyun aynı cihazda ya da farklı cihazlar üzerinden online bir şekilde oynanabiliyor.

Clash Royale

Son dönemlerin en popüler oyunlarından bir tanesi olan Clash Royale, arkadaşların birbirine karşı mücadele etmesini de destekliyor. Amansız bir mücadeleye girebileceğiniz oyun, arkadaşlar ile birlikte çok daha heyecanlı.

Battlelands Royale

Fortnite ve PUBG Mobile gibi iddialı oyunlar ile benzerlik gösteren Battlelands Royal, daha basit ve küçük bir yapıda. Basit kontrolleri sayesinde yönetimi kolay bir şekilde yapabileceğiniz oyun takım halinde savaşabilmenizi sağlıyor. Böylece isterseniz karşılıklı isterseniz de aynı takımda yer alarak 2 kişi olarak oyunu oynayabilirsiniz.

Sea Battle 2

Amiral Battı ile benzer şekilde hazırlanan bu oyunda, Bluetooth gibi özel bağlantılar üzerinden cihazların eşleşmesi ve oyunun oynanabilmesi mümkün. Basit ancak bir o kadar keyifli olan bu oyunda strateji ön plana çıkıyor.

Yorum Yap

Yorum yapabilmek için öncelikle üye girişi yapmanız gerekmektedir.