2021'de Çıkacak En İyi Mobil Oyunlar

29 Ocak 2021

2021'de Çıkacak En İyi Mobil Oyunlar

2021'de çıkacak en iyi mobil oyunlar, League of Legends: Wild Rift, Diablo Immortal ve Catalyst Black gibi oyunlar ile birlikte beklentileri daha da arttırdı. Rekabetin ve espor heyecanının bilgisayarların ardından cep telefonları için de uyarlanması, özellikle mobil oyunlara olan ilgiyi de arttırıyor. İşte 2021'de çıkacak en iyi mobil oyunlar ve kısa tanıtımları.

Dragon Quest Tact

Dragon Quest Tact, strateji ve RPG türünde bir oyun. Serinin hayranları tarafından büyük bir heyecanla beklenen oyunda, ekibi geliştirmek, yeni ekip üyeleri kazanarak güçlenmek mümkün.

Castlevania: Moonlight Rhapsody

Moonlight Rhapsody, aksiyon macera oyununun mobil için geliştirilmiş özel bir versiyonu. Symphony of the Night ile çok fazla benzerlik gösteren oyun, bu yönleriyle eleştiri almış olsa da oyun içindeki detaylarla farklılığın yakalanması bekleniyor. İlk olarak Uzak Doğu’da piyasaya sunulacak olan oyunun, ikinci yarı itibariyle de Avrupa pazarında yer alması bekleniyor.

Catalyst Black

Nişancı türünde geliştirilen Catalyst Black, en büyük ve en iyi mobil MOBA’lardan birisi olmayı hedefliyor.  Daha önce Vainglory ile benzer bir atılım gerçekleştiren Super Evil Megacorp, mevcut oyunu ile birlikte çıtayı daha da yükseltmiş.

Crash Bandicoot: On The Run

1990’lı yıllara bir geri dönüş olarak dikkat çeken Crash Bandicoot: On The Run, aynı isimli diziden uyarlanan bir mobil oyun.

Diablo Immortal

Diablo serisinin bir devamı niteliğinde olan Diablo Immortal, seri olarak II ve III arasında yer alıyor. Mobile özel bir giriş yapılması adına geliştirilen yeni oyun, tasarımıyla daha çok Diablo III versiyonunu andırıyor. MMORPG olarak geliştirilen oyun, online olması sayesinde arkadaşlarla birlikte oynamaya da imkan tanıyor. Blizzard Entertainment tarafından geliştirilen oyun, 2021’in belki de en çok beklenen ve ilgi çeken oyunlarından birisi.

Farlight 84

Battle Royale türündeki yeni rakip olacak Farlight 84, bazı özellikleriyle kendi kategorisindeki oyunlardan izler taşıyor. Kahramanların ve kahraman yeteneklerinin ön plana çıktığı oyunda, vahşi canavarlara karşı bir mücadele oyuncuları bekliyor. Oyunun Fortnite, Brawl Stars ve Borderlands arasındaki bir karışım olarak piyasaya sunulması bekleniyor.

Nier: Reincarnation

Nier adıyla yıllardan beri sevilerek oynanan oyun, yeni ismi Nier: Reincarnation ile artık mobil cihazlarda da oynanabilecek. Kafes olarak adlandırılan bir dünyada geçen bu oyunda, düşmanlara karşı bir savaş başlıyor.

Pokémon Unite

Yılın dikkat çeken büyük beklenti yaratan oyunu Pokémon Unite. MOBA türünde geliştirilecek olan oyun, daha önceki benzer versiyonlarıyla tüm dünyada konuşulmayı başarmıştı. MOBA haliyle sunulacak olan oyunda bu sefer pokemon karakterleriyle amansız bir savaş başlatılacak. İlk aşamada 2020 olarak açıklanan oyun, gecikmeler nedeniyle 2021 yılı itibariyle piyasada olacak.

The Witcher: Monster Slayer

The Witcher, oyun denildiğinde çoğu kişi için favorilerden birisi. Mobil cihazlar için geliştirilen The Witcher: Monster Slayer, Yeni Zelanda’da küçük bir grup tarafından test dahi edildi.

Total War Battles: Warhammer

Serinin yeni oyunu olacak Total War Battles: Warhammer, 3. oyun olarak seriyi sevenlere yeni bir heyecan, oyun keyfi sunuyor.

Warhammer: Odyssey

Warhammer evreninde geçen yeni bir MMORPG, 2021’in son aylarına doğru piyasada olacak.  Celtic Heroes gibi oyunları geliştirilen One Thumb Mobile, WoW’a benzer grafikleriyle şimdiden dikkat çekmeyi başardı.

2021'de çıkacak en iyi mobil oyunlar, mobil oyun tutkunları için yeni bir heyecan sunuyor. Bu heyecana ortak olmak, akıcı bir performans ile sorunsuz bir deneyim elde etmek için Casper cep telefonları modellerine göz atabilirsiniz.

Yorum Yap

Yorum yapabilmek için öncelikle üye girişi yapmanız gerekmektedir.