Bilgisayarı Satın Alırken Özelleştirme İmkanınız Olduğunu Biliyor musunuz?

10 Mart 2021

Bilgisayarı Satın Alırken Özelleştirme İmkanınız Olduğunu Biliyor musunuz?

Yeni bir bilgisayar ihtiyacı olan kişilerin satın alma aşamasında beklentilerine uygun bir bilgisayar bulması özel durumlarda mümkün olmayabilir. Bu tür özel beklentilerin karşılanabilmesi adına mevcut cihazların satın alma öncesinde kişiselleştirilmesi ve bu özelleştirme ile birlikte beklentileri tam olarak karşılayabilmesi sağlanmalıdır.

Farklı model ve donanımlarıyla farklı bilgisayar seçeneklerini sunmayı başaran Casper, bunlara ek olarak özelleştirme imkanı da sunuyor. Özelleştirme seçeneği sayesinde kişiye özel bir bilgisayar oluşturma imkanı sunan Casper, tüm bilgisayar modellerinde sahip olabileceğimiz bu özelliği ile bilgisayarların en iyi performansı ve verimliliği sunmasını sağlıyor. Güç ve performans arayanlar için en yeni teknolojiler ile donatılmış Casper modellerinde, özelleştirme seçeneğiyle bu güç ve performans, en üst düzeye çıkıyor.

Satın Alırken Özelleştirme Nasıl Yapılır?

Satın alırken özelleştirme fırsatından yararlanmak isteyenlerin, mevcut modeli belirledikten sonra özelleştir seçeneğini takip etmesi yeterli. Böylece mevcut modeldeki standart özelliklere ek olarak yapılabilecek tüm yükseltmeler ekranda yer alıyor. Ekran kartı, RAM ve işlemci gibi bir bilgisayardaki performans ve gücü doğrudan belirleyecek tüm donanımlar yükseltilebilir, değiştirilebilir durumda. Standart özelliklerdeki depolama alanı, yetersiz geliyorsa daha yüksek kapasiteye sahip bir model tercih edilerek cihaz yükseltebiliyor. Aynı şekilde daha güçlü bir ekran kartı ihtiyacı olanlar ise ekran kartı modelleri arasından daha yüksek bir performans sunacak ekran kartını satın alabiliyor. Üstelik özelleştirme seçenekleri, işletim sistemleri için dahi mevcut. Özel bir işletim sistemi kullanmak ya da Linux gibi ücretsiz seçenekleri değerlendirmek isteyen kullanıcılar FreeDOS işletim sistemine sahip bir cihaz tercih edebiliyor. Windows gücünden vazgeçemeyen kullanıcılar ise Windows 10 Home ya da Windows 10 Pro gibi farklı işletim seçeneklerini cihazlarında tercih edebiliyor.

Satın Alırken Özelleştirme ve Fiyatlandırma

Casper, satın alırken özelleştirme fırsatında sunmuş olduğu en büyük avantaj tüm fiyatların anlık olarak görülebilmesi. Mevcut model için yükseltme seçeneklerini değerlendirdiğinizde hangi donanım için ne kadar ek bir ödeme yapmanız gerektiği net olarak görebiliyor. Bilgisayar özelleştirildikten sonra ise sipariş için ek bir süre gerekmediği gibi Casper hızlı servis imkanı sayesinde ihtiyaç duyulan bilgisayara kısa süre içerisinde kapıda teslim ederek kullanıma sunuyor. Üstelik özelleştirme aşamasında zorlanan, donanımlardan hangisinin iyi olduğunu belirlemekte güçlük çeken kişiler Casper canlı destek hizmetinden destek alarak en iyi verimi alabileceği bilgisayarı kolaylıkla belirleyebiliyor. Tüm bu fırsatlardan yararlanmak ve yeni bir bilgisayar modelini oluşturmak için siz de mevcut Casper modellerine göz atabilir ve ardından özelleştirme seçeneklerini değerlendirebilirsiniz.

Yorum Yap

Yorum yapabilmek için öncelikle üye girişi yapmanız gerekmektedir.