Bu Hafta Çıkacak Oyunlar 18 Ocak – 24 Ocak 2021

18 Ocak 2021

Bu Hafta Çıkacak Oyunlar 18 Ocak – 24 Ocak 2021

Pandemi ile geçen 2020 yılı sonrasında, bu durumun etkilerini oyunlarda da görmek mümkün. Korku türündeki oyunların damga vuracağı bu haftada, birbirinden zorlu ve heyecan dolu oyunlar sizleri bekliyor. Sizler için bu hafta çıkacak oyunlar listesini derledik.

Covid: Survive The PlanDemic (18 Ocak)

Covid: Survive The PlanDemic, Covid Studios LLC tarafından geliştirilen aksiyon oyunu. Virüs sonrası zombilere dönüşen insanlara karşı mücadele edildiği oyunda, enfeksiyon kapmadan rakiplerinizi öldürmeniz gerekiyor. Intel I3-4330 ve 4 GB RAM gibi minimum sistem gereksinimlerine sahip oyun, bilgisayarlarınızı zorlayabilir.

EVERSPACE™ 2 (18 Ocak)

Haftanın en dikkat çeken oyunlarından birisi olan EVERSPACE™ 2, uzay simülasyonu türünde. Uzay geminiz ile uzay boşluğunda mücadele edeceğiniz oyunda, madencilik, ganimetleri ele geçirme, keşifler yapma ve rekabet içeriyor. Ancak yüksek grafik özellikleri ve aksiyon dolu sahneleriyle yüksek gereksinimlere sahip olan oyunda, minimum sistem gereksinimlerinde dahi; Windows 10 64 bit işletim sistemi, Intel Core i5-2500K@2.9GHz işlemci, 8 GB RAM ve Nvidia GeForce GTX 780 gerekiyor. 

VR Shark (18 Ocak)

Haftanın VR oyunu olarak dikkat çeken VR Shark, Türkçe ara yüz ve altyazı desteği de sunuyor. Köpekbalıklarına karşı deniz altında yapacağınız bu savaşta, önemli olan krallığın hazinesini ele geçirebilmek. VR desteği nedeniyle oyunun sistem gereksinimleri oldukça üst seviyede.

Maze Escape (19 Ocak)

Maze Escape, tek oyunculu bir kaçış oyunu. Benzer bir film ve oyunlara sahip olan bu türde, kendini karanlık bir labirentte bulan karakteri yönlendirerek labirentten dışarıya çıkmanız gerekiyor. Üstelik sadece 1 saat içerisinde! Özel grafikleri ve korku dolu yapısı ile dikkat çeken oyunda, geri sayım ise heyecan daha da arttırıyor.

Alien AI (19 Ocak)

Alien AI, GridSky Software AS tarafından geliştirilen özel bir yapım. Dünya dışından gelen bir uzaylının, 20 yıllık yerleşik hayatı sonrasında her şeyi kontrol altına aldığı bu hikayede, tüm bu düzene karşı gelerek hayatta kalmanız gerekiyor.

JankBrain (19 Ocak)

Haftanın basit ancak eğlenceli oyunlarından birisi olan JankBrain, özellikle Retro efektleriyle dikkat çekici durumda. 19 Ocak tarihi itibariyle piyasaya sunulacak JankBrain’de zorlu parkurları, beyin şeklindeki karakter ile aşmanız gerekiyor. Log Games Ltd tarafından geliştirilen oyun,  55 farklı seviyeden oluşuyor.

Buried Alive: The Annihilation VR (19 Ocak)

Haftanın en iddialı korku oyunu olan Buried Alive: The Annihilation VR, üstelik VR desteği ile birlikte korkunun dozunu biraz daha arttırıyor. The Two Ravens tarafından uzun zamandan beri geliştirilen bu oyunda, şeytan dünyaya geliyor. Bir süre gözlem yaptıktan sonra ise kendine denekler seçer. Oyun karakter de bu deneklerden birisi olur ve macera başlar.

Misery Mansion (20 Ocak)

Başarı oyunlarıyla adından söz ettiren Manic Mice’in yeni oyunu Misery Mansion, psikolojik korku türünde. Birinci şahıs bir hayatta kalma korku oyununda, ormanlık alanda aracı bozulan ve tek başına kalan bir karakterin yaşam mücadelesine eşlik edeceksiniz.

Teratopia (20 Ocak)

Haftanın basit ancak eğlenceli bir diğer oyunu Teratopia, işgalcileri topraklarınızdan çıkarmanız gerekiyor. 13 farklı bölgenin bulunduğu oyunda, 11 boss, büyük, geniş ordular ve efsane müzikler sizi bekliyor.

Dragon Fury VR (20 Ocak)

Dragon Fury VR, ejderha yumurtasını canınız pahasına korumanız gereken bir oyun. Dalga dalga gelen düşmanlara karşı elinizdeki ok ile mücadele vermeniz gerekiyor.

LURE: FREE (21 Ocak)

Haftanın bir diğer oyunu LURE: FREE,  Lure Corporation tarafından geliştirildi. Hayatta kalma temalı oyunda, zombilere karşı mücadele vermeniz gerekiyor. Oyunun gerçekçi grafikleri, sistem gereksinimlerini de oldukça yükseltmiş durumda.

VR Girls’ Room in Darkness (22 Ocak)

VR destekli bir diğer korku oyunu VR Girls’ Room in Darkness William at Oxford tarafından bu hafta piyasaya sunulan bir diğer oyun. Tüğrkçe altyazı ve dil desteği olan oyunda yıllar önce kaybolan Kimmy’nin evini keşfetmeniz ile birlikte mecarea başlıyor.

Dino Eruption (22 Ocak)

Haftanın dikkat çeken son oyunu ise Dino Eruption. Dinozorlarla dolu bir dünyadaki yaşamı ele alan bu oyun, tek oyunculu. Oyunun VR desteği sunması ise VR oynamak isteyenler için alternatif yaratıyor.

Tüm bu yüksek sistem gereksinimi içeren oyunları akıcı bir şekilde oynamak ve performans kaybı yaşamak istemiyorsanız Excalibur oyun bilgisayarları serisine göz atabilirsiniz.

Yorum Yap

Yorum yapabilmek için öncelikle üye girişi yapmanız gerekmektedir.