Casper Nirvana F500 Hakkında Bilmeniz Gerekenler

05 Eylül 2022

Casper Nirvana F500 Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Casper güvencesiyle online olarak satın alınabilecek Nirvana F500 ile yepyeni bir deneyim sizleri bekliyor.

Nirvana F500 serinin en iddialı modellerinden birisi olduğu gibi kullanıcılar için önemli özelliklerin ve donanımların Nirvana F500’de olup olmadığı merak ediliyor. İşte Casper Nirvana F500 özellikleri hakkında bilmeniz gerekenler.

Casper Nirvana F500 Windows Kaç?

Nirvana F500 Windows 11 işletim sistemini destekliyor. Ancak kullanıcıların FreeDOS olarak da cihazı satın alabilmesi mümkün.

Casper Nirvana F500 Ekran Kartı Ne?

Nirvana F500’de Intel tarafından geliştirilen G4 ve G6 ekran kartları kullanılmaktadır. İ3 işlemciyi tercih edenler G4’ü kullanırken i5 ve i7 modellerinde G7 serisi yer almaktadır.

Casper Nirvana F500 İşlemcileri Kaçıncı Nesil?

Nirvana modelinde 11. nesil işlemciler kullanılmaktadır. i3 ya da i5 işlemcilerden birisi tercih edilebilir.

Casper Nirvana F500 Kaç GB?

Bir adet M.2 SATA slotunun yer aldığı Nirvana modelinde kullanıcılar 2 TB’a kadar yükseltme yapabilmektedir. Depolama alanında minimum kapasite ise 120 GB’dır.

Casper Nirvana F500 Kaç Kilogram?

Yeni modelde ince ve hafif bir seçenek yaratmak isteyen Casper, 1.7 kilogram ağırlığındaki modeliyle mobil kullanımı da kolaylaştırıyor.

Casper Nirvana F500 RAM’i ne Kadar?

2 adet DDR4 slotlarının yer aldığı F500’de kullanıcıların istediği şekilde yükseltme yapabilmesi mümkün. Minimum 4 GB olarak seçilebilecek RAM’de maksimum kapasite ise 64 GB.

Satın alma öncesinde özelleştirme seçenekleriyle kişiselleştirilebilecek olan Casper Nirvana F500’ü ihtiyaçlarınız doğrultusunda şekillendirebilir ve hemen satın alabilirsiniz. Özelleştir seçeneği ile farklı seçenekler arasından seçim yapabileceğiniz Casper modelinde üstelik fiyatları görebilir, bütçenize en uygun olanı donanımları seçebilirsiniz.

İş Hayatını Kolaylaştıran Yeni Nesil Bilgisayar: Casper Nirvana F500

Dijitalleşme ve uzaktan çalışma döneminin başlaması, iş hayatında daha fazla teknoloji ihtiyacını ortaya çıkardı. İşleri aksatmayacak ve çalışanların verimliliğini, üretkenliğini arttıracak cihazlar işletmeler için çok daha kritik öneme sahip.  Şirketlerin dijitalleşme süreçlerinde özel çözümleriyle kurumsal iş birlikleri yapan Casper ise iş hayatını daha kolay hale getiriyor. Sorunsuz bir dijital geçiş için en yeni Casper modellerinden tercih edebilecek işletmelerde yeni nesil iş bilgisayarları ile mobil ve daha esnek olabilmek mümkün.

Nirvana F500’ün gücüyle tanışın

Uzun süren çalışma saatlerinde kullanıcıların göz sağlığının korunması adına yansıtmasız ekran Anti Glare teknolojisine sahip olan Nirvana F500, 1920 x 1080 çözünürlüğü destekliyor. IPS ekran ile tüm açılardan aynı şekilde görünümün yakalanması ise tasarım ya da video çalışmalarında işleri çok daha kolay hale getiriyor.

Mobil ve Esnek Çalışmak İsteyenlere

Nirvana F500, mobil ve esnek çalışmak isteyen kurumlara da hitap ediyor. Güçlü donanımlara ek olarak 38 Whr kapasitesindeki akıllı bataryası, tek bir mesai için yeterli. 8 saate varan pil ömrüyle mobil çalışmak isteyenlerin elektrik ihtiyacını ortadan kaldıran Nirvana F500, bu avantajlarını gelişmiş ekran deneyimi, yüksek kaliteli ses, hızlı veri aktarımı ve Windows 11 deneyimi ile birleştiriyor. Nirvana F500 sayfasına göz atarak versiyonlara bakabilir ve yeni bilgisayarlarınızı dilediğiniz gibi şekillendirebilirsiniz.

Yorum Yap

Yorum yapabilmek için öncelikle üye girişi yapmanız gerekmektedir.