CS GO Kaç GB, Minimum Sistem Gereksinimleri Nelerdir?

25 Aralık 2023

CS GO Kaç GB, Minimum Sistem Gereksinimleri Nelerdir?

Oyuncuların uzun yıllardır favorisi olan Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO), FPS türündeki bu oyunun ne kadar yer kapladığı ve hangi sistem özelliklerine ihtiyaç duyulduğu merak edilen konular arasındadır.

CS GO Ne Kadar Yer Kaplar?

CS:GO sürekli olarak güncelleme alan bir oyun olması nedeniyle boyutu da sürekli olarak değişmektedir. 20 GB kurulum boyutuna sahip olan oyun, kurulduğu zaman daha fazla depolama alanına ihtiyaç duyar. Aynı zamanda yeni çıkan CS2 güncellemesiyle birlikte oyun boyutu bir hayli yükselmiştir. CS2'ye erişimi olan oyuncuların oyunu kurmak için daha yüksek depolama alanına ihtiyacı vardır. Bu doğrultuda Excalibur G870 ile oyunu sorunsuz bir şekilde depolamak ve yüksek performans almak mümkün olacaktır.

CS GO'nun Sistem Gereksinimleri Nelerdir?

CS:GO'nun minimum ve önerilen sistem gereksinimlerinin karşılanması halinde oyundan farkı seviyelerde performans almak mümkündür. Peki, sistem gereksinimleri nelerdir?

CS GO Minimum Sistem Gereksinimleri:

İşletim sistemi: Windows 7/8/10/11 64-bit

İşlemci: Intel Core 2 Duo E6600 / AMD Athlon 64 X2 5600+

Bellek: 2 GB Ram

Grafik Kartı: NVIDIA GeForce 8600 GT / AMD Radeon HD 3600

Depolama Alanı: 20 GB kullanılabilir alan

Bu gereksinimlerle birlikte temel bir oyun deneyimi elde etmek mümkündür. Ancak daha yüksek performans ve görsellik için aşağıdaki önerilen sistem gereksinimleri daha uygun olabilir.

CS GO Önerilen Sistem Gereksinimleri:

İşletim Sistemi: Windows 10 64- bit ya da Windows 11 64 bit

İşlemci: Intel Core i5-4460 / AMD FX 6300

Bellek: 8 GB RAM

Grafik Kartı: NVIDIA GeForce GTX 750 Ti / AMD Radeon R9 270

Depolama Alanı: 20 GB kullanılabilir alan

CS GO İçin Donanım Önerileri

Yüksek performanslı bir Casper oyun bilgisayarı, CS:GO'nun en yüksek grafik ayarlarında bile sorunsuz bir şekilde çalışmasına olanak tanır. Excalibur G911 ve G870” gibi modeller bu bağlamda uygun seçenekler olabilir. CS:GO rekabete dayalı bir oyun olmasının yanında FPS türünde olması da oyunun yüksek performansla oynanmasını önemli hale getirir. Bu nedenle oyuncu monitörü ve oyuncu kulaklığı gibi ekipmanların da en iyi deneyimi sağlayacak şekilde olması önem taşır.

Bu bağlamda 144 FPS gibi FPS oyunlarında en iyi deneyimi sunacak performansları elde etmek ve doğru ekipmanlara ulaşmak faydalı olur. Casper oyun bilgisayarı seçenekleri, en iyi performansı alma noktasında sizlere yardımcı olur. Yeni çıkan CS2 güncellemesini de sorunsuz bir şekilde deneyimlemeniz Excalibur G770 modelinde dahi olağan hale gelir.

CS:GO hem yeni başlayanlar için hem de deneyimli oyuncular için sürükleyici ve rekabetçi bir oyun deneyimi sunuyor. Windows 11 Pro gibi güncel işletim sistemleri ve yüksek performanslı donanımlara sahip Excalibur oyun bilgisayarları ile oyun çok daha etkileyici bir şekilde deneyimlemek olağan hale geliyor. Oyuncu monitörü ve oyuncu kulaklığı gibi ekipmanlarını doğru bir şekilde seçen kullanıcılar oyun deneyimini bir üst seviyeye taşıyabiliyor. Sizler de bu bağlamda hareket ederek CS:GO'yu ve yeni çıkacak olan CS2 güncellemesini en iyi şekilde deneyimleyebilirsiniz.

CS GO'nun Sistem Gereksinimleri Nelerdir?

Yorum Yap

Yorum yapabilmek için öncelikle üye girişi yapmanız gerekmektedir.