En Pahalı 10 CSGO AWP Skinleri

01 Mart 2021

En Pahalı 10 CSGO AWP Skinleri

CS:GO, oyun içi görsel zenginlikleriyle yeni bir pazar da oluşturmayı başardı. Steam içerisinde yer alan pazarda ya da 3. taraf hizmetler üzerinden satın alınabilen, takas yapılabilen skinler arasında en çok dikkat çekenlerden birisi de AWP skinleri. Keskin nişancı tüfeği olarak tanımlanan AWP’ler oyundaki pek çok oyuncuyu sinir eden, kızdıran bir silah olurken, usta ellerde tam anlamıyla ölümcül olabiliyor.

CS:GO’da en pahalı silahlardan birisi olan AWP, skinleriyle de adeta cep yakıyor. Prestij ve görünümüyle oyunda dikkat çeken AWP skinleri, skinler arasında da en çok ilgi gören kategorilerden birisi.

En Pahalı 10 CSGO AWP Skinleri

1. Medusa

10 bin TL ile 14 bin TL arasında değişen fiyatlara sahip olan Medusa, adını üzerindeki yılan saçlı, keskin dişli, dişi canavar tasvirinden alıyor. 6 Mayıs 2015 tarihinde oyuna eklenen skin, kısa süre içerisinde en popüler AWP skinlerinden birisi oldu.

2. Fade

Listenin en yeni skinlerinden birisi olan Fade, 3 Aralık 2020 tarihi itibariyle geliştirildi. 11 bin TL ile 12 bin TL arasında değişen fiyata sahip olan AWP skini, krom taban üzerine turuncudan mora doğru bir renk geçişi tasarımına sahip.

3. Lightning Strike

Değeri 6 bin TL ile 12 bin TL arasında değişen Lightning Strike, adını üzerindeki şimşek görünümünden alınıyor. Skin, 14 Ağustos 2013 tarihi itibariyle kullanıma sunuldu.

4. Containment Breach

Containment Breach olarak adlandırılan skinde, radyoaktif yeşil bir ormandan kaçmaya çalışan mutasyona uğramış fareler tasvir ediliyor. Neon rengiyle dikkat çeken skin, AWP silahlara farklı bir görünüm kazandırıyor. Özellikle bazı dönemlerde 480 TL gibi uygun fiyatlarla satılan skin fiyatı, ender bulunduğu anlarda 5 bin TL’ye kadar çıkabiliyor. 19 Kasım 2019 tarihinde piyasaya sunulan skin, kısa sürede popülerlik kazandı.

5. Oni Taiji

Oni Taiji AWP skini, bin TL ile 5 bin TL arasında değişen fiyatlarla satılıyor. Renkli samuray ve Oni resimlerinden oluşan özel tasarım olan Skin, aynı zamanda eğlenceli görünümüyle de dikkat çekiyor. Skin, 24 Mayıs 2017 tarihi itibariyle kullanılmaya başlandı.

6. BOOM

İsmiyle dikkat çeken AWP skini, 632 TL ile 3.515 TL arasında değişen bir fiyata sahip. Turuncu bir alt zemin üzerine siyah çizgilerden oluşan tasarım, kullanım durumuna göre farklı fiyatlandırılabiliyor. Skin, 14 Ağustos 2013 tarihi itibariyle kullanıma sunuldu.

7. Graphite

Graphite 2 bin TL ile 3 bin TL arasında değişen fiyatlarla satılıyor. Çokgen tasarımların kullanıldığı skin, sade skinler arasında bulunuyor. Çıkış tarihi ise 19 Eylül 2013.

8. Silk Tiger

900 TL’den 2.700 TL’ye kadar değişken fiyatlara sahip olan Silk Tiger, 3 Aralık 2020 tarihi itibariyle kullanıma sunuldu. Bu nedenle oyunda çok fazla görülmeyen skin, zaman zaman bu fiyat aralıklarını da aşabiliyor. Mavi zemin üzerine kaplan tasarımının uygulandığı skin, görünümüyle de etkileyici.

9. Pit Viber

994 TL ile 2 bin TL arasında fiyata sahip olan Pit Viber skin, 27 Kasım 2013 tarihinde Valve tarafından özel olarak geliştirildi.

10. Wildfire

Wildfire olarak adlandırılan skin, orman yangını tasvirine sahip. 18 Ekim 2019 itibariyle geliştirilen skin, 236 TL’den 2 bin TL’ye kadar değişken bir değere sahip.

Yorum Yap

Yorum yapabilmek için öncelikle üye girişi yapmanız gerekmektedir.