En yüksek SSD’ye Sahip Casper Laptoplar

23 Mayıs 2023

En yüksek SSD’ye Sahip Casper Laptoplar

 Casper laptop modelleri arasında kullanıcılar kendi kriterlerine göre seçimler yaparak satın almadan önce özelleştirme imkânına sahip olmaktadır. Casper laptop modellerinin neler olduğunu merak edenler laptop kategorisine göz atarak tüm detaylara hakim olabilmektedir.

En yüksek SSD’ye Sahip Casper Laptop Modelleri

Casper'ın tercih edilmesindeki en önemli nedenlerden bir tanesi satın almadan önce özelleştirmedir. Depolama alanı gibi kullanıcılar için önemli olan donanımlar satın almadan önce özelleştirilerek kullanıcıların beklentilerini karşılayacak bir modele sahip olması sağlanmaktadır. SSD’nin ön planda olduğu depolama alanlarında Casper tercih edecekler için 120 GB’tan başlayan alternatifler bulunmaktadır. Daha yüksek performans isteyenler ise M.2 SSD PCle 3.0 teknolojinin kullanıldığı modelleri tercih edilmektedir.

Casper Nirvana C500 gibi popüler Casper serilerinde kullanıcılar dilediği gibi depolama alanı seçebilmektedir.  Bu doğrultuda en yüksek SSD’ye sahip Casper laptoplar sıralamasında herhangi bir model ya da laptop ön plana çıkarılamamaktadır.

Yeni teknolojilerde kullanıcılar 2TB M.2 SSD PCle 3.0 (PCle; Okuma: 3400MB/s - Yazma: 3200MB/s) özelliklerine sahip SSD’leri ekleyerek yüksek depolama kapasitesine sahip olabilmektedir. Böylece depolama alanından ödün vermeden, tasarruf etmeye gerek kalmadan bilgisayarlarda hızlı okuma yazma kapasitesine sahip bir SSD’ye yer verilebilmektedir.

Kullanmadan önce özelleştir seçeneği sadece depolama alanı ile sınırlı değildir. Bu bakımdan özelliklerde istediğiniz gibi seçimler yaparak kendi bilgisayarınızı oluşturabilirsiniz. Bu cazip fırsatlardan yararlanmak için hemen laptop modellerine göz atabilir ve yüksek kapasiteye sahip yeni bir SSD’li bilgisayar satın alabilirsiniz.

Yorum Yap

Yorum yapabilmek için öncelikle üye girişi yapmanız gerekmektedir.