Excalibur GX21 Oyuncu Mouse'u Özellikleri

12 Ağustos 2022

Excalibur GX21 Oyuncu Mouse'u Özellikleri

Excalibur GX21 Özellikleri Neler?

1200 ile 16000 DPI aralığına sahip olan mouse, güçlü kablolu yapısı ile performansı arttırıyor. 7 adet tuş seçeneği ile oyunlara özel tuş atamalarının yapılmasına imkan tanıyan Excalibur GX21 serisi 10 milyonu aşkın basım sayısı ile uzun yıllar boyunca sorunsuz bir şekilde kullanım sunuyor.

Windows XP’den Windows 11 işletim sistemine kadar tüm platformlarda desteklenen mouse, böylece sistemsel kısıtlamaların da üstesinden gelinmesini sağlıyor. 155 gram ağırlığı ile kolay taşınabilir olan donanım, 132 * 43 * 72.5 mm ölçülerinde. Optik sensörlerin kullanıldığı donanımda tarama hızında ise 1000 Hz’ye kadar destek alınabiliyor.

Ultra Hassas, Ultra Hızlı

Casper'ın oyuncular için özel bir şekilde geliştirdiği mouse’da ultra hızlı ve ultra hassas bir kontrol imkanı var. Oyuncuların gerçek değerlere ulaşabileceği Excalibur GX21, bu özellikleri ile oyunlardaki performansın daha da artmasını sağlıyor.

Güçlü teknik özelliklerinin yanı sıra tasarımda da farklı RGB aydınlatma teknolojisine yer verilen modelde 3 farklı alanda aydınlatma sistemleriyle farklılık yakalanmış. Karanlık ortamlarda dahi oyuncu mouse’unun kolayca yönetilmesi ve kullanılması mümkün. Kişiselleştirme ve özelleştirme için özel kontrol merkezi uygulamasına sahip olan Mouse, özellikleriyle piyasadaki tüm alternatiflerden ayrılıyor. Mat bir özel yüzey kaplamasına sahip olan Excalibur GX21, özelliği sayesinde uzun süreler kullanılsa dahi elde bir yorgunluk hissedilmesini önlüyor. Böylece uzun oyun sürelerinde dahi oyuncular herhangi bir zorluk yaşamadan Casper'ın bu özel donanımı ile oyun oynamanın keyfini yaşayabiliyor.

Casper online alışveriş deneyimi ile sahip olabileceğiniz Excalibur GX21; hızlı teslimat, satın alma öncesi destek ve taksit seçenekleri ile ulaşılabilir durumda.

 

Yorum Yap

Yorum yapabilmek için öncelikle üye girişi yapmanız gerekmektedir.