Minecraft Skyblock Rehberi

07 Aralık 2021

Minecraft Skyblock Rehberi

Minecraft farklı harita ve modların geliştirilmesi sayesinde her zaman ilgi görüyor ve oyunculara yeni seçenekler sunuyor. Minecraft'ın en popüler haritalarından birisi olan skyblock, şimdiye kadar oluşturulmuş en popüler ve en büyüklerden birisi. Yüzen bir ada üzerinde Minecraft heyecanının yaşamasını yaşanmasını sağlayan ve çok oyunculu bir şekilde oynanabilen Minecraft Skyblock rehberi ile bu yeni haritada daha iyi bir performans sergileyebilir, zorlukların üstesinden gelebilirsiniz.

İşte Minecraft Skyblock Rehberi

Haritanın geliştirilmesi sırasında farklı yasaklar ve kriterler getirilmiş. Bu nedenle haritada oyunlara başlamadan önce oyuncuların bu duruma karşı mutlaka dikkat etmesi gerekiyor.

Oyuncular haritada yatakta uyumadan önce ölürse, adada yeniden doğma hakkını kaybediyor. Anakara dahilinde köprü yapmak ise yasak. Oyuncuların kolay zorlukta oynamaya başlaması önerilirken sağlığın yenilenmesi için bilerek adadan atlamak ya da benzer hareketler yapmak da yasaklanmış durumda. Yasaklara dikkat ederek skyblock haritasında hızlı ilerleme kaybetmek için Minecraft Skyblock rehberi dahilinde çiftlikleri, tarımı, hayvancılığı öğrenmelisiniz.

Minecraft Skyblock Cobblestone Jeneratörü 

Oyunda daha hızlı ilerleme kaydedebilmek ve kazanç sağlamak için mutlaka üretim yapılmalı. Üretimlerde ise öncelik jeneratör. Cobblestone jeneratörü olarak adlandırılan jeneratörün en önemli özelliği ise sürekli taş üretmesi. Taşlar üretildikten sonra ise taşların satılması ve kazanç elde edilebilmesi mümkün.

Minecraft Skyblock Çiftlik Sistemi

Jeneratör sonrasında ise 2. olarak yapılması gereken işlem çiftlik kurmak. Adanın gelişmesi ve daha fazla kazanç sağlanabilmesi adına hayvanların beslenmesi gerekiyor. Minecraft Skyblock rehberi kapsamında oluşturacağınız çiftlik içerisinde 2 koyun ile üretime başlayabilir ve ardından yün, et ve süt ile gelir elde etmeye başlayabilirsiniz.

Minecraft Skyblock Arkadaşlık Sistemi

Minecraft'ta tek başına oyun oynamak çoğu oyuncu için sıkıcı. Bu nedenle skyblock haritası kapsamında yeni arkadaşlar edinerek birlikte daha iyi bir şekilde ilerleyebilirsiniz. 

Minecraft Skyblock Tarım Sistemi

Hayvancılık gibi tarım da olmazsa olmazlar arasında. Yiyecek ve kazanç sağlamak için gerekli olan besinleri tarlada yapacağınız üretimler ile elde edebilirsiniz. Oyunda farklı tarım seçenekleri olduğundan dolayı bu konuda zorlanmadan üretime başlamanız mümkün. 

Minecraft skyblock haritası rekabete ve zorluğa dayalı bir oyun olduğundan dolayı oyuncuların herhangi bir sorun yaşamadan başarılı bir şekilde haritada ilerleme kaydedebilmesi adına doğru bir başlangıç yapması gerekiyor. Jeneratör, çiftlik ve tarım alanları ile başlatacağınız yeni bir oyunda başarıya daha kolay ve kısa süre içerisinde ulaşabilirsiniz.

Yorum Yap

Yorum yapabilmek için öncelikle üye girişi yapmanız gerekmektedir.