RTX™ 40 Serisi Excalibur Dizüstü Bilgisayarlar

07 Haziran 2023

RTX™ 40 Serisi Excalibur Dizüstü Bilgisayarlar

Casper Excalibur dizüstü bilgisayarlar, oyun tutkunları ve performans arayışında olan profesyoneller için özel olarak geliştirilmiştir. Excalibur dizüstü bilgisayarları şimdi NVIDIA GeForce RTX™ 40 serisi ekran kartları ile daha güçlü hale geldi. NVIDIA Ada Lovelace mimarisi ile geliştirilen GPU'lar, yapay zeka destekli DLSS 3 ile performansta büyük bir artış sağlar. Casper bilgisayarlar, tam ışın izleme ile daha gerçekçi sanal dünyalara kapılar açarken, Max-Q teknolojileri ile sistem performansını, gücü, pil ömrünü ve akustiği optimize ederek en yüksek verimliliği sunar.

NVIDIA RTX™ 40 Serisi Ekran Kartları ile Hızınızı Aşın

Oyun tutkunları ve profesyonel tasarımcıların ortak ihtiyaçlarını karşılayan bilgisayarlar kuşkusuz NVIDIA RTX™ 40 serisi ekran kartlarına sahiptir. RTX 40 Serisi Excalibur'lar ile Cyberpunk 2077 gibi AAA oyunlarında performansınızı 4 kata kadar artırabilirsiniz. Omniverse ve Blender gibi önde gelen NVIDIA Studio özel uygulamaları, üreticilere büyük ölçüde hızlandırma imkanı sunar. Excalibur G870 ve Excalibur G911 gibi NVIDIA'nın GeForce® RTX™ 40 serisi ekran kartlarıyla güçlendirilen bilgisayarlar, oyun tutkunlarının vazgeçemeyeceği üstün ışın izleme performansını sunar. 3. nesil RT çekirdekleriyle donatılmış bu güçlü ve yeni GeForce RTX™ 40 serisi ekran kartlarının sunduğu performansın keyfini Excalibur dizüstü bilgisayarlarla çıkarın.

Excalibur G870 ve Excalibur G911'ı NVIDIA'nın GeForce® RTX™ 40 Serisi ile Deneyimleyin

NVIDIA RTX™ 40 serisi yeni ekran kartları ve 12. Nesil Intel Core işlemcilere sahip Excalibur G870 ve RTX 40 serisi, 13. Nesil işlemcilerle yenilenen Excalibur G911 oyuncu bilgisayarlarıyla performans ve tasarımda ayrıcalığı yaşayacaksınız. Excalibur dizüstü bilgisayarlar, profesyonellerin ve oyun tutkunlarının ihtiyaç duyduğu yüksek performansı güçlü donanım özellikleriyle karşılar. Kaliteli ve güçlü ekran kartlarıyla birlikte sürükleyici grafikler, yüksek FPS değerleri ve üstün yapay zekâ teknolojisi desteğiyle yüksek performansı deneyimleyebilirsiniz.

Yorum Yap

Yorum yapabilmek için öncelikle üye girişi yapmanız gerekmektedir.