Satın Alırken Özelleştirme Nedir?

08 Ocak 2021

Satın Alırken Özelleştirme Nedir?

Bilgisayarlar, temel standart özellikleriyle satışa sunulurken farklı ihtiyaç ve beklentileri olan kullanıcılar için de bu özellikleri özelleştirme ihtiyacı doğar. Konfigürasyon dediğimiz "kişiye özel bilgisayar oluşturma" sistemi tüm Casper bilgisayar modellerinde sahip olabileceğiniz bir özellik. Konfigürasyon sayesinde tüm beklentilerinizi karşılayacak güçte ve performansta bilgisayar modellerine kolayca sahip olabilirsiniz.

Casper bilgisayar satın alırken bilgisayar özelleştirme nedir?

Satın Alırken Özelleştirme Nasıl Yapılır?

Satın alacağınız modeli belirledikten sonra özelleştirmek için yapmanız gereken tek şey "özelleştir" seçeneğini seçmek. Seçtiğiniz modeldeki standart özelliklere ek olarak seçimler yapabileceğiniz yeni ekranda, sadece belirlediğiniz ihtiyaçlarınıza göre seçim yapmanız yeterli. İşlemci, ekran kartı, RAM, depolama gibi bilgisayar donanımlarında yapabileceğiniz yeni seçimler ile birlikte bilgisayarınız sizin için özel olarak üretilip gönderilecektir. Üstelik satın alırken özelleştirme imkanından yararlandığınızda beklemenize gerek yok! Hızlı ve güvenli teslimat seçeneği ile çok kısa süre içerisinde bilgisayarınız kapınızda olacak.

Özelleştirme Seçenekleri Neler?

Hangi donanımı ya da özelliği özelleştirmek istiyorsanız mevcut model için uygun olan tüm seçenekler ekranda sizlere sunulacaktır. Böylece işletim sistemi için FreeDOS, Windows® 10 Home ya da Windows® 10 Pro olmak üzere farklı seçimler yapabilirsiniz. Satın alacağınız modelde, daha fazla alan gerektiğinde ise depolama alanındaki 120GB M2 SSD, 240GB M2 SSD, 500GB NVME SSD, 1TB NVME SSD ya da 2TB NVME SSD gibi son teknoloji SSD seçeneklerini değerlendirebilirsiniz.  Oyun mu oynamak istiyorsunuz? O zaman oyun bilgisayarı modellerindeki mevcut ekran kartını daha üst modellerle değiştirerek oyunlardaki performansınızı arttırabilirsiniz. Kullandığınız programlardan oynayacağınız oyunlara kadar sistem gereksinimleriniz neyse, Casper’da tamamen sizin için özelleştirilmiş bir model bulacaksınız.

Üstelik Casper özelleştirme ekranının sağladığı en önemli avantaj, yapacağınız seçimler için ne kadar ödemeniz gerektiğinin seçim yaptığınız anda ekranda görebilmeniz. Bu sayede yeni bilgisayarınızı hazırlarken aynı zamanda bütçe kontrolünü de sağlayabilirsiniz. Gerek model gerekse de donanımlardaki, sunmuş olduğumuz özelleştirme seçenekleri sayesinde keyifli bir alışveriş fırsatı sunuyoruz. Mağazamızdaki laptop, masaüstü ya da All in One modellerinden beğendiğinizi hemen seçebilir ve özelleştirerek siparişini verebilirsiniz. Aklınıza takılan sorular ya da donanım seçiminde zorlandığınızda canlı destek hizmetimizden destek alabilirsiniz.

Yorum Yap

Yorum yapabilmek için öncelikle üye girişi yapmanız gerekmektedir.