Sizden Gelenler 1 - Oyun Kasası için En İyi Soğutma Yöntemi Nedir?

29 Mart 2021

Sizden Gelenler 1 - Oyun Kasası için En İyi Soğutma Yöntemi Nedir?

Bilgisayarlarda masaüstü modellerini tercih edenlerin aklında pek çok soru işareti bulunur. Soğutma sistemleri de bunlardan biridir. Tüm Casper ve Excalibur masaüstü bilgisayarlarda birbirinden farklı seçenekte soğutma sistemleri bulunur. 

Casper Kasa Modelleri Ayrıca Satılıyor mu?

Casper, masaüstü modellerini tercih edenler için farklı kasa modellerine sahip. Oyun bilgisayarı, standart modeller ve kurumsal çözümler olarak 3 farklı kategori altında bulunabilecek kasa modellerinde tek bir kasa satın alabilmek mümkün. Casper'ın özelleştirme kolaylığı ile, kullanıcılar farklı monitör seçeneklerini de değerlendirerek kendi iş ya da oyun platformuna sahip olabilirler.

Boş Kasa Modelleriniz Mevcut mu?

Casper kasaları, standart özelliklerde dahi olsa soğutma ve donanımların yerleştirilmesi adına ek özelliklere sahip. Bu sayede uzun çalışma saatlerinde soğutma performansıyla büyük bir verimlilik sunan Casper, boş kasa olarak da beklentileri arttırmış durumda. Ancak Casper için satın alma sırasında mevcut modeller dışında boş kasa satın alma imkanı bulunmuyor.

RGB Kasa Modelleriniz Mevcut mu?

Kasalarda son dönemlerde en büyük trendlerden birisi olan RGB seçeneği, Casper tarafından yıllardan beri satışta olan bir özellik. Türkiye genelinde RGB kasa sistemine sahip olmak isteyenler, Excalibur E600 gibi sıra dışı, yenilikçi bir çözümü tercih edebilir. RGB aydınlatma sistemi ile görünüm açısından elde edilen avantaj etkileyici olduğu gibi donanımların sürekli göz önünde bulundurulması ve kontrol edilebilmesi de kullanıcılar için bu kasa modellerini ön plana çıkarıyor.

Excalibur Kasa Modellerinden En İyisi Hangisi?

Casper Excalibur kasa modelleri, üstün performans ve verimlilik sunduğu gibi görünümde de farklılık katıyor. En iyi ve güçlü kasa modeline sahip olmak isteyenler için Casper Excalibur E600 öncelikle değerlendirilmesi gereken modeller arasında. 10. nesil Intel işlemciler ve Nvidia’nın yenilikçi ekran kartlarıyla donatılan Excalibur E600, üstelik RGB seçeneğiyle de her bir detayında kusursuz bir seçim yapılmasına imkan tanıyor.6

Oyun Kasası için En İyi Soğutma Yöntemi Nedir?

Oyun kasasında soğutma performansı, bilgisayarı doğrudan etkiliyor. Soğutma yöntemi için 3 farklı teknoloji seçeneği sunan Casper ile ısınma sorununu ortadan kaldırabilirsiniz. Soğutma sisteminde en iyi yöntem 12 cm 4PIN’li fanlar tercih edilirken Casper modellerinde bu soğutma sistemini kullanıyor. Böylece kasa içerisinde ısınan hava, hızlı bir şekilde dışarıya atılırken, donanımların kullanım ömrü de uzatılıyor.

RGB Hava Soğutmalı Sistem ile RGB Kapalı Sıvı Soğutma Arasındaki Farklar Nelerdir? Sıvı Soğutma Bakım İster mi? İçindeki Sıvı Takviye veya Değişim İster mi? 

Kapalı Sıvı soğutma sistemi bakım istemez, sıvı takviyesi veya değişim gerektirmez. Casper’ın sunduğu tüm soğutma sistemleri sisteminizin çalışmasını maksimum düzeyde destekleyecek şekilde tasarlanmıştır. Tüm soğutma sistemleriyle maksimum performans alabilirsiniz. Farklı soğutma sistemleri sisteminizin bakım aralığını ve ömrünü etkiler. Orta – yoğun performans kullanıcılarımıza RGB Hava Soğutma veya RGB Kapalı Sıvı Soğutma, yüksek-yoğun performans kullanıcılarımıza RGB Kapalı Sıvı Soğutma sistemini öneriyoruz.

Yorum Yap

Yorum yapabilmek için öncelikle üye girişi yapmanız gerekmektedir.