Windows 10’lu Bilgisayara Geçiş Yapmanın Tam Zamanı

03 Mart 2021

Windows 10’lu Bilgisayara Geçiş Yapmanın Tam Zamanı

Daha güvenli ve verimli bir kullanıcı deneyimi için teknoloji dünyasının en güncel trend ve gereksinimlerine daha yakından bakmak ister misiniz?  En son teknolojiyi kullanıcılarıyla buluşturan Casper bilgisayarlar ile yüksek güvenlik ve performans sunan Windows 10 işletim sisteminin bir araya geldiği hızlı ve modern bilgisayarların devrine ve deneyimine hazır olun!

Risk almayın, Güvende Kalın!

Kişisel veri hırsızlığı ve kötüye kullanımda %300’e kadar artış olduğunu biliyor muydunuz?
Online dünyanın yükselişi, mobil ve uzaktan çalışma eğilimi, güvenlik kavramını daha merkezi bir konuma getirdi. Online alışveriş yapmayan sosyal medyada yer almayan kişi sayısı her geçen gün azalırken kimlik, şifre bilgisi gibi kişisel veri ve doküman paylaşım oranı da aynı hızla artıyor.

Yani, Windows 10 ile güvenlikle ilgili tüm yazılım güncelleştirmelerini anında almak ve saldırılara karşı güncel kalmak artık bir tercih değil, gereksinim. Windows 10 ile birlikte yerleşik olarak gelen Windows Defender da virüsler ve kötü amaçlı yazılımlar için her an hazır olmayı ve gerçek zamanlı korumayı sağlıyor.

Windows Hello, yüz ya da parmak iziyle oturum açılmasını sağlayarak bilgisayarı size özel korumalı hale getiriyor. Windows BitLocker özelliği ise, bilgisayarın kaybolma ya da çalınma riskine karşı verilere erişimi engelliyor. Windows 10, bugüne kadarki en iyi ve en güvenli işletim sistemi. Böylece, internette daha da güvenle sörf yapmak sadece bir ayrıcalık değil, Windows 10’la sağlanan en önemli yapı taşlarından biri.

Daha Yüksek Performans Zamanı

Eski bilgisayarınıza oranla Windows 10’lu Casper bilgisayarlar ile %80’e kadar daha yüksek performansı deneyimlemeye hazır mısınız?

Performans; hızlı erişim ve daha verimli zaman yönetimi için günümüzün anahtar kelimesi.

Windows 7’ye oranla yüzde %28 daha hızlı açılma olanağı sağlayan Windows 10 ile bilgisayarın tuşuna basıldığı andan itibaren fark hissedilmeye başlanıyor. Windows 10’nun katkısı ile daha fazla işi %65 daha hızlı gerçekleştirerek zamanı verimli kullanmanın hakkını verebilirsiniz. Bataryanın daha uzun süre kullanımı ile mobil hayatınıza daha uzun süre devam edebilirsiniz.

Her an, her yerden hızlı ve kesintisiz hizmet vermeyi sağlayan Windows 10’lu bilgisayarlar, şirketler için de iş sürekliliği ve çalışan verimliliğini destekleyerek rekabette fark yaratmalarını sağlıyor.

Gerçeğe En Yakın, Kesintisiz Oyun Deneyimi

Windows 10’lu Casper Excalibur ile anında “Açın ve Oynayın”. Çünkü Windows 10, kazanmak için tasarlandı. Oyun oynamayı sevenler, daha yüksek performans ve kesintisiz oyun oynama ayrıcalığını sunan bir bilgisayarın kazanmaya katkısını iyi bilirler. Oyun esnasında kaynakları optimize eden Windows 10, bu sayede oyun performansında yüzde 13’lik bir artış sunuyor. Kendini oyununun kahramanı hissetmek isteyenler ise DirectX 12 ile 4K UHD çözünürlükte oyun oynayarak gerçeğe en yakın deneyimi yaşıyor. 

Xbox Game Pass for PC ile Oyun Zamanı

Game Pass 100’den fazla kaliteli ve popüler oyuna, aylık üyelik ile sınırsız erşim sağlayan, istenildiği an oyun oynama olanağı sunan bir oyun mağazası. Her ay yeni oyunlarla güncellenen bu oyun kütüphanesinin keyfini Windows 10’lu oyun bilgisayarları ile sürün.

Çok Daha Uyumlu

Windows 10, Windows 7’de çalışan uygulamaların yüzde 99’unu destekliyor. Windows 10’lu yeni ve modern bir bilgisayara geçiş yapacak kullanıcılar için mevcut program ve uygulamalarının kullanımında performans ve erişim kaygısı yaşamasına son. Çünkü yüksek performans ve uyumluluk birarada geliyor. Daha mobil ve esnek yaşamı destekleyen yeni çalışma hayatında, her an her yerden programlara en hızlı şekilde erişim ve uyumlu çalışabilme, kurumlar için de iş sürekliliği ve çalışan verimliliğini artırıyor. One Drive desteği ile Windows 7’den Windows 10’lu modern bir bilgisayara geçiş daha hızlı ve pratik hale getirirken, yedekleme ve veri koruma destekleniyor.

 

Yorum Yap

Yorum yapabilmek için öncelikle üye girişi yapmanız gerekmektedir.