Windows 11 Pro

10 Şubat 2023

Windows 11 Pro

Yeni Casper bilgisayarlar, kullanıcılarına daha iyi deneyim sunabilmek için Windows’un en güncel işletim sistemi olan Windows 11 Pro’yu kullanmakta. Windows 11 Pro işletim sistemi, Windows 10 işletim sisteminin tüm gücünü ve güvenirliğini güncellenmesi üzerine tasarlanmıştır. Sahip olduğu yeni araçlarla ve uygulamalarla birlikte kullanıcılara daha iyi bir kullanım deneyimi ve avantajlar sunar.

Windows 11 Pro Daha Kolay Bir Kullanım Sunar

Yeni sürümde kullanımı kolaylaştırmak amacının yanında, daha eğlenceli hale getirmek için de birçok özellik bulunmaktadır. Örneğin, evrensel arama, ses tanıma, canlı altyazılar gibi erişilebilirlik özellikleri, kolay kurulum ve kişiselleştirme gibi pek çok yenilik sağlar. Bütün bu özelliklerin amacı sürümün kullanımını kolaylaştırmaktır.

Üretkenliğinizi En Üst Düzeye Çıkarır

Windows 11 Pro sayesinde, ekran alanınızı optimize edebilir ve üretkenliğinizi en üst düzeye çıkarmanızı sağlayacak kullanımı kolay araçlar sayesinde Windows deneyiminizi iyileştirebilirsiniz.

Tutturma yardımı sayesinde pencerelerinizi, ekranın kenarına sabitleyebilir, masaüstü grupları sayesinde de hayatınızın her bir alanı için özel bir masaüstü alanı oluşturabilirsiniz.

Windows Sizi Güvende Tutar

Windows 11 Pro çalışmalarınızı ve sahip olduklarınızı güvende tutar. Windows 11 donanımınızla birlikte çalışır ve depolanan uygulamalarınızı, bilgilerinizi ve gizliliğinizi güvende tutmaya yardımcı olur. Sahip olduğu koruma katmanları sayesinde verilerinizi ve cihazınızı korur.

Windows 11 Pro yüksek kalitede grafiklere sahip olan yeni oyunları oynamanıza imkan verir.

Pc Game Pass sayesinde seçili oyunları ve yeni oyunları çıktıkları günden itibaren, diğer oyuncular ile birlikte oynamanıza olanak sağlar. Otomatik HDR, uyumlu bir ekrana sahipseniz oyunların daha canlı vurgular ve gölgeler üretmesine imkan verir. Son olarak DirectStorage sayesinde daha ayrıntılı ve geniş dünyaların kısa sürede yüklenmesini sağlar ve bu sayede size daha iyi bir oyun deneyimi sunar.

 

Yorum Yap

Yorum yapabilmek için öncelikle üye girişi yapmanız gerekmektedir.