Xbox Game Pass’e Kasım Ayında Hangi Oyunlar Geliyor?

11 Kasım 2021

Xbox Game Pass’e Kasım Ayında Hangi Oyunlar Geliyor?

Microsoft tarafından desteklenen Xbox Game Pass için Kasım takvimi belli oldu. Eklenecek oyunlar popüler oyunlar olduğu için bulut oyun sistemi bu ay çok daha fazla dikkat çekti.  Xbox Game Pass abonelerini Kasım ayında; Forza Horizon 5, Football Manager 2022, Minecraft: Java and Bedrock Editions ve Grand Theft Auto: San Andreas – The Definitive Edition gibi birbirinden iddialı yapımlar bekliyor.

Minecraft: Java and Bedrock Editions (PC) – 2 Kasım

Minecraft: Java and Bedrock Editions adıyla geliştirilen özel sürüm, 2 Kasım itibariyle bilgisayar versiyonuyla Game Pass’te yer alacak. Windows 10 ve Windows 11 işletim sistemlerinde sorunsuz bir şekilde desteklenecek yeni oyun, çapraz oyun desteğine de sahip.

It Takes Two (Cloud, Konsol, PC) – 4 Kasım

EA Play tarafından geliştirilen It Take Two ise 4 Kasım itibariyle oyunculara sunuluyor. Oyun servisinin desteklendiği tüm platformlara gelen oyun, Friend's Pass özelliğiyle diğer oyuncularla da paylaşılabilir durumda.

Kill It with Fire (Bulut, Konsol ve PC) – 4 Kasım

Kill It with Fire, birinci şahıs bir aksiyon türünün dikkat çeken oyunlarından birisi. Cephaneleri toplayarak gücünüzü arttırabileceğiniz oyunda, örümcekleri takip ederek her şeyi yok etmeniz gerekiyor.

Football Manager 2022 (PC) – 9 Kasım

Xbox Game Pass Kasım ayı için en çok beklenti yaratan oyunlardan birisi Football Manager 2022. 9 Kasım tarihinde tanıtılacak oyun, Xbox Game Pass’e de eş zamanlı olarak gelecek. Serinin yeni versiyonu ile kariyerinize devam edebilirsiniz.  Cloud, konsol ve PC için desteklenen oyun Football Manager 2022: Xbox Edition olarak adlandırılan bir sürüme de sahip olacak.

Forza Horizon 5 (Bulut, Konsol ve PC) – 9 Kasım

Football Manager 2022 sonrasında Xbox Game Pass için Kasım ayını eşsiz kılacak bir diğer oyun ise Forza Horizon 5. Eğlenceli sürüş modlarıyla serisinin en yeni oyunu olan Forza Horizon 5, Meksika’daki açık dünyası ve grafikleriyle oldukça etkileyici.

Grand Theft Auto: San Andreas – The Definitive Edition (Konsol) – 11 Kasım

Yeni nesil için güncellenen GTA San Andreas’ın yeni üçlemesi yepyeni grafiklerle birlikte yeniden geliyor. Uzun zamandan beri gündemde konuşulan ve GTA III’ün 20. yılına özel olarak geliştirilen yeni versiyon, uzun bir süre konuşulacak gibi görünüyor.

One Step from Eden (Konsol ve PC) – 11 Kasım

Türkiye’de Cennetten Bir Adım olarak bilinen One Step from Eden, korku unsurları ile birlikte amansız bir savaşa davet ediyor.

Kasım ayı itibariyle platforma eklenecek yeni oyunlarla birlikte yeni DLC ve güncellemeler de tanıtıldı. Serviste Kasım ayı itibariyle oyuncuları bekleyen diğer yenilikler ise şöyle;

  • Doom Eternal: Horde Modu ve 6.66 Güncellemesi
  • Forza Horizon 5 Premium Eklenti Paketi –(ön sipariş)
  • EA Play ile Battlefield 2042 Erken Erişim
  • Discord Nitro: 3 Aylık Ücretsiz Nitro
  • Black Desert: Özel Hediye Paketi
  • Apex Legends: Dr. Hakim Silah Tılsımı

Kasım Ayında Xbox Game Pass’de Hangi Oyunlar Sistemden Çıkıyor?

Yeni eklenen oyunların yanı sıra 15 Kasım'dan itibaren Xbox Game Pass’te artık desteklenmeyecek oyunlar da açıklandı.  Sistemden 15 Kasım itibariyle kaldırılacak oyunlar şöyle;

  • Final Fantasy VIII HD (Konsol ve PC)
  • Planet Coaster (Bulut ve Konsol)
  • Star Renegades (Bulut, Konsol ve PC)
  • Streets of Rogue (Bulut, Konsol ve PC)
  • The Gardens Between (Bulut, Konsol ve PC)
  • River City Girls (Bulut, Konsol ve PC)

Yorum Yap

Yorum yapabilmek için öncelikle üye girişi yapmanız gerekmektedir.