Xbox Game Pass'te Oynayabileceğiniz En İyi Oyunlar

12 Ocak 2022

Xbox Game Pass'te Oynayabileceğiniz En İyi Oyunlar

Microsoft tarafından geliştirilen ve oyunlar için yüksek ücretler ödemek istemeyenlere alternatif yaratan Xbox Game Pass, yeni oyun içerikleri ile dikkat çekiyor. Kısa süre içerisinde oyuncuların favori servislerinden birisi haline gelen Xbox Game Pass’te oynayabileceğiniz en iyi oyunlara göz atarak yeni maceralara başlayabilirsiniz. 

Forza Horizon 5 Standard Edition

Platformda oynanabilecek en iyi oyunlardan bir tanesi Forza Horizon 5. Favori oyun serisinin yeni versiyonu olan Forza Horizon 5, platformdaki en iyi oyunlardan birisi durumunda. Forza Horizon 4 versiyonu da yine platformda hala yer alıyor.

Grand Theft Auto: San Andreas – The Definitive Edition

Grand Theft Auto: San Andreas – The Definitive Edition olarak tanıtımı yapılan yeni oyun, tanıtım tarihi itibari ile Xbox Game Pass’te yerini aldı. Yüksek çözünürlüklü dokular ile grafiklerinde yeni geliştirmeler içeren seri, GTA hayranlarının yeni favorisi. 

Minecraft 

Uzun zamandan beri Xbox Game platformunda yer alan Minecraft, platformlar arası oynama ve çok oyunculu sunucuları ile farklı bir keyif sunuyor.

Halo Infinite

Beta versiyonu ile piyasaya sunulan oyunu ilk oynamak isteyenler için Xbox Game Pass büyük bir fırsat sunuyor. 8 Aralık tarihi itibari ile resmi olarak tüm oyuncular için piyasaya sunulacak oyunu Xbox Game Pass ile ilk deneyenlerden olabilirsiniz. 

FIFA 21

Futbol oyunu denildiğinde platformdaki en popüler ve en gözde oyunlardan bir tanesi FIFA 21. Geliştirilen özel oyun motoru, yeni oyuncular ile FIFA 21’de bugüne kadarki en iyi yapay zeka sistemini kullanıyor.

Tom Clancy's Rainbow Six® Siege Deluxe Edition

Xbox Game Pass’te oynayabileceğiniz en iyi oyunlar listesinin son sırasında ise Tom Clancy's Rainbow Six® Siege Deluxe Edition yer alıyor. Birinci ve ikinci yıldan toplamda 16 operatör ile desteklenen yeni oyun, seri hayranlarının favorilerinden birisi. 

Xbox Game Pass platformunda oyunlar sınırsız süreyle yayınlanmadığından dolayı sürekli bir değişim yaşanmaktadır. Bazı oyunlar platforma eklenirken bazı oyunlar da platformdan çıkarılmaktadır. Bu nedenle oyunlar için bu detaya mutlaka dikkat edilmelidir. 

 

Yorum Yap

Yorum yapabilmek için öncelikle üye girişi yapmanız gerekmektedir.